Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 28
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: [Skytower.pl] Sky Tower - apartamenty
supaant

Odpowiedzi: 9
Wyświetleń: 3820

PostForum: HydePark   Wysłany: 2008-06-29, 19:02   Temat: [Skytower.pl] Sky Tower - apartamenty
wiecie co...
za taka kase jaka oni proponuja to wolalabym sobie wykupic za polowe taniej domek na jakiejs egoztycznej wyspie albo w australii nad gold coast albo gdziesz w kapsztadzie:)
  Temat: Alien Autopsy
supaant

Odpowiedzi: 9
Wyświetleń: 6565

PostForum: HydePark   Wysłany: 2008-06-29, 18:52   Temat: Alien Autopsy
sama nie wiem co myslec o tym filmie slyszalam ze to fejk...
trudno okreslic ;/
jednak w UFO trzeba wierzyc bo kosmos jest duzy i NOLe to nie fikcja ;)
  Temat: UFO :)
supaant

Odpowiedzi: 42
Wyświetleń: 17533

PostForum: HydePark   Wysłany: 2008-06-29, 18:35   Temat: Re: UFO :)

Bronka napisał/a:

Wierzycie w UFO ??
JA czytałam w gazecie takiej powojennej jeszcze znaczy czytałam skany jej bo w jakimś muzeum jest jako że stara niby.. I tam pisało ,że Ufo to tak naprawdę takie statki . które wymyślili Niemcy a puścili plotkę o kosmitach aby ukryć swoje eksperymenty . Wznosiło się na 400 km w ciągu 3 min i nie za pomocą paliwa ... Maszyna wykorzystywała antygrawitacje :) I jak jakaś babka sobie takie male cos na antygrawitacje stworzyła i dala w TV to zaraz potem nagle zaprzestała badań i wyjechała ponoć z kraju . ALe jakiś reporter sie tam dostał i porobił foto :) szkoda że linka nie mam byście mogli pooglądać sobie xD

Wierze :)
jednak niekoniecznie sie z tym zgodze co napisalas :)
V7-TAJNA BROŃ HITLERA to statki o ktorych piszesz jednak niby skad niemcy wzieliby wiedze na temat konstrukcji i budowy wlasnie takich statkow ? tym bardziej skad mieli pojecie na temat napedu... grawitacyjnego w tamtych czasach ?!
UFo towarzyszy nam od początkow naszego istnienia jest mnostwo dowodow w starozytnych cywilizacjach wiec Niemcy byli zdalni do wszystkiego w celu objecia wladzy wiec byc moze mialo miejsce wypadek NOLa ktorego uprowadzili niemcy i podkradli pomysl na tego typu maszyne :) zreszta mozna na ten temat rozmawiac i rozmawiac

[ Dodano: 29-06-2008, 19:42 ]

Htsz napisał/a:

kosmos jest tak duży, ze niekoniecznie musimy być w nim sami.

to jest oczywiste ze nie jestescie sami :) masz przyklad na mnie :rotfl: :rotfl:
:D przylaciałam tutaj aby doksztalacac ludzi na temat obcych cywilizacji !
Daze do tego aby ludzie w koncu uwierzyli w istnienie IFŻ (inteligentnych form życia)

Musicie przejsc w wyzszy stan gestosci :)
  Temat: filmy i seriale o zjawiskach paranormalnych
supaant

Odpowiedzi: 24
Wyświetleń: 36829

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2008-06-29, 18:24   Temat: filmy i seriale o zjawiskach paranormalnych
w ten poniedzialek na tvn zaczęla sie emisja serialu o UFO
Inwazja bo tak nazywa sie serial jest o miasteczku ktore nawiedzil huragan jednak to tylko przykrywka wojska i obcych istot
Warto oglądac :) codziennie od poniedziałku do piątku o 14;25

co do innych seriali lubiłam z archiwum x, ufo hunters , cuda, nie z tego swiata :)

Strona 3 z 3
Skocz do: