| Autor |
Wiadomość |
Temat: co trenujesz ? a może uprawiasz coś amatorsko ? |
Daria.
Odpowiedzi: 170
Wyświetleń: 50901
|
Forum: Ruch i odżywianie Wysłany: 2013-08-07, 15:33 Temat: co trenujesz ? a może uprawiasz coś amatorsko ? |
| Przez 6 lat trenowałam tenis stołowy, w tym czasie około dziesięciokrotnie zdobyłam tytuł mistrza tenisa stołowego osób niepełnosprawnych w moim mieście. |
Temat: Komedia czy horror? |
Daria.
Odpowiedzi: 78
Wyświetleń: 31334
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2013-08-07, 15:31 Temat: Komedia czy horror? |
| Komedie, bo jeżeli jakaś jest dobra, to się śmieję. Ale żaden, nawet najstraszniejszy horror, jakoś mnie nie rusza. |
Temat: Disco Polo - badziew a może jednak coś fajnego |
Daria.
Odpowiedzi: 51
Wyświetleń: 18166
|
Forum: Muzyka Wysłany: 2013-08-07, 15:29 Temat: Disco Polo - badziew a może jednak coś fajnego |
Bardzo lubię.
I uważam, że osoby, które są w stanie akceptować ten rodzaj muzyki tylko pod wpływem alkoholu, to straszne sztywniaki. |
Temat: [ocena/opinia] Yetiograch.pl - mój blog o grach |
Daria.
Odpowiedzi: 13
Wyświetleń: 3610
|
Forum: Porady blogowe Wysłany: 2013-08-05, 11:36 Temat: [ocena/opinia] Yetiograch.pl - mój blog o grach |
Jest schludnie, a to najważniejsze.
Nie podoba mi się adres, ale to tak na marginesie, subiektywne odczucie.
Co do gadżetów, widzę, że też masz ten ukazujący najpopularniejsze posty - po co to właściwie?
I kolejne zastrzeżenie: irytuje to, że postów nie ma na stronie, tylko trzeba kliknąć, żeby je przeczytać.
Tak to raczej nie mam żadnych uwag. Kolorystyka mogłaby być cieplejsza, a nie taka zimowa. |
Temat: internetowa-biblioteczka.blogspot.com - ocena ogólna |
Daria.
Odpowiedzi: 18
Wyświetleń: 3889
|
Forum: Porady blogowe Wysłany: 2013-08-05, 11:32 Temat: internetowa-biblioteczka.blogspot.com - ocena ogólna |
Dziękuję, przeglądnę te czcionki.
Jasiek a.k.a Yeti napisał/a: I bezczelna reklama: rzucisz okiem na mój temat w tym dziale? Potrzebuje opinii kogoś z głową na karku, a lektura twoich wpisów sugeruje, że do takich osób należysz (i spokojnie swoim umysłem mogłabyś się z kimś podzielić i zostałoby w nadmiarze)
Dziękuję za miłe słowa Postaram się zaglądnąć, choć tematyka Twojego bloga nie bardzo mi leży, więc mogę być nieobiektywna, jednak mogę się postarać coś doradzić. |
Temat: problem z formatowaniem tekstu podczas edycji podstrony |
Daria.
Odpowiedzi: 2
Wyświetleń: 2635
|
Forum: pomoc Blogspot Wysłany: 2013-08-05, 11:22 Temat: problem z formatowaniem tekstu podczas edycji podstrony |
| Wygląda na to, że pomogło, dziękuję. |
Temat: internetowa-biblioteczka.blogspot.com - ocena ogólna |
Daria.
Odpowiedzi: 18
Wyświetleń: 3889
|
Forum: Porady blogowe Wysłany: 2013-08-05, 10:40 Temat: internetowa-biblioteczka.blogspot.com - ocena ogólna |
Dziękuję za opinię, oczywiście - wszystko przemyślę |
Temat: Jak rozpowszechnić bloga? |
Daria.
Odpowiedzi: 185
Wyświetleń: 100993
|
Forum: Promocja Bloga Wysłany: 2013-08-05, 10:39 Temat: Jak rozpowszechnić bloga? |
| Jeżeli masz konto na fb, daj tam linki. Pomaga, wiem po sobie. |
Temat: problem z formatowaniem tekstu podczas edycji podstrony |
Daria.
Odpowiedzi: 2
Wyświetleń: 2635
|
Forum: pomoc Blogspot Wysłany: 2013-08-03, 19:19 Temat: problem z formatowaniem tekstu podczas edycji podstrony |
Witajcie, znów przychodzę z problemem, a właściwie to z zagadką do rozwikłania.
Na blogu mam dość sporo podstron. I problem z edytowaniem jednej z nich.
Obecnie wygląda ona tak: http://internetowa-biblio...czytaam_30.html
Jak tylko COKOLWIEK zmienię, dodam pozycję, a nawet zedytuję czcionkę (!) wszystko spada o poziom niżej. Jaśniej: teraz między nazwą miesiąca i rokiem a pozycją pierwszą jest jeden enter, mała przerwa. Jak tylko coś zmienię, przerwa się powiększa o jeden. Jest to denerwujące, strasznie nieestetycznie to wygląda, a ja sama nie chciałabym ciągle wywalać wszystkiego i wpisywać na nowo, ilekroć chcę cokolwiek zmienić. Da się z tym coś zrobić, miał ktoś podobny problem?
Dla kontrastu, druga z podstron: http://internetowa-biblio...przeczytac.html
Tu nie dzieje się nic. Na bieżąco ją aktualizuję, wywalam pierwszą pozycję, zmieniam liczby przy pozycjach, dopisuję nowe - i problem nie występuje.
To co, pomożecie? |
Temat: [Nowy dział] wizytówki blogów / katalog / powiadomienia |
Daria.
Odpowiedzi: 38
Wyświetleń: 21409
|
Forum: Lista czytelnicza Wysłany: 2013-08-03, 14:30 Temat: [Nowy dział] wizytówki blogów / katalog / powiadomienia |
Ja to widzę tak.
Osoba zakładałaby temat dotyczący swojego bloga. Pierwszy post to adres bloga + jego opis (o czym jest etc) + link do ostatniego opublikowanego posta. Inni mogliby komentować wpis etc. I za każdym razem, kiedy publikowalibyśmy nowe posty, linkowalibyśmy je w temacie. Tak jak to funkcjonuje na FB. |
Temat: [opinia] ksiazkiwpajeczynie.blogspot.com - ogólne wrażenia |
Daria.
Odpowiedzi: 15
Wyświetleń: 3109
|
Forum: Porady blogowe Wysłany: 2013-08-03, 14:16 Temat: [opinia] ksiazkiwpajeczynie.blogspot.com - ogólne wrażenia |
Proszę.
Aha, jeszcze jedna sugestia - jak piszesz tytuły postów, to rób je krótsze, nie na 10 tysięcy linijek |
Temat: [opinia] ksiazkiwpajeczynie.blogspot.com - ogólne wrażenia |
Daria.
Odpowiedzi: 15
Wyświetleń: 3109
|
Forum: Porady blogowe Wysłany: 2013-08-03, 14:08 Temat: [opinia] ksiazkiwpajeczynie.blogspot.com - ogólne wrażenia |
| Wchodzisz na bloggera, logujesz się. Wchodzisz w 'Projekt', wybierasz opcję 'Dostosuj', następnie 'Dostosuj ustawienia szerokości' i tu się bawisz w przesuwanie suwaka. |
| |