Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 112
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Reklamowanie bloga przez pisanie na forach
StudioSekret

Odpowiedzi: 68
Wyświetleń: 18433

PostForum: Promocja Bloga   Wysłany: 2012-12-21, 20:11   Temat: Reklamowanie bloga przez pisanie na forach
Nie wiem czy to odpowiedni temat, ale przy okazji zadam nurtujące mnie pytanie. Może nie potrafię szukać albo nie mogę znaleźć odpowiedzi...a wiem, że tu są ludzie z długim stażem bloggowania, którzy już niejednego pieca chleb jedli więc chodzi mi o kwestię promocji swego bloga właśnie. Może znacie jakieś fajne fora gdzie można zamieszczać linki do swoich stron? Naprawdę pomoc mi się przyda, dopiero raczkuję, a nie chcę robić czegoś na przypał skoro mogę skorzystać z wiedzy ekspertów
  Temat: Reklamowanie bloga przez pisanie na forach
StudioSekret

Odpowiedzi: 68
Wyświetleń: 18433

PostForum: Promocja Bloga   Wysłany: 2012-12-21, 13:13   Temat: Reklamowanie bloga przez pisanie na forach
a jak dojść do takiego spisu? Mogę np. swój blog na takim spisie zamieścić? Podaj jakiś adres to chętnie tam zaglądnę
  Temat: Pierwsza randka - czego oczekujecie?
StudioSekret

Odpowiedzi: 58
Wyświetleń: 24067

PostForum: Sex, Miłość i przyjaźń   Wysłany: 2012-12-21, 11:34   Temat: Pierwsza randka - czego oczekujecie?
A czym dokładniej objawia się Twoja niepełnosprawność...jestem ciekawy z tego względu, że tak dużo facetów rezygnowało po tej informacji...nie jestem sobie w stanie wyobrazić co to takiego. Nie chcę Cię też męczyć, ale właśnie nie wydajesz mi się na aseksualną, a przez to ,,coś" jednak mówisz, że jesteś...
StudioSekret

PostForum: Sex, Miłość i przyjaźń   Wysłany: 2012-12-21, 10:49   Temat: Pierwsza randka - czego oczekujecie?
Długość wypowiedzi naprawdę imponująca, a jeśli chodzi o treść to też nie jest gorzej. Wpadło mi w oko stwierdzenie, że miałaś mnóstwo pierwszych randek, a tych drugich już znacznie mniej. Moje kolejne pytanie brzmi: co jest powodem takiego stanu rzeczy...co faceci robili źle albo co Ty robiłaś nie tak, że nie dochodziło do kolejnego spotkania?
  Temat: Co jest lepsze od seksu?
StudioSekret

Odpowiedzi: 94
Wyświetleń: 33301

PostForum: Sex, Miłość i przyjaźń   Wysłany: 2012-12-21, 10:47   Temat: Co jest lepsze od seksu?
Oj tam...ale wyobraź sobie jak ciężko byłoby wytrzymać bez seksu...bez internetu dałbyś radę pewnie
StudioSekret

PostForum: Sex, Miłość i przyjaźń   Wysłany: 2012-12-20, 23:11   Temat: Pierwsza randka - czego oczekujecie?
Dokładniej chodzi mi o to byście podzielili się swoimi oczekiwaniami co do pierwszej randki. Panie niech opowiadają o tym gdzie chcą spędzić czas z zapraszającym i czego oczekują po mężczyźnie, a Panowie niech postawią się w swojej sytuacji i opowiedzą czego oczekują od kobiet...jak to ma wszystko wyglądać Waszym zdaniem, żeby wszystko było na swoim miejscu? Nie mogę tutaj mówić o idealnej randce...chociaż...czemu nie! :)
  Temat: Hobbit. Niezwykła podróż
StudioSekret

Odpowiedzi: 34
Wyświetleń: 14566

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2012-12-20, 23:07   Temat: Hobbit. Niezwykła podróż
Już niedługo premiera i z pewnością na ten (długo oczekiwany przeze mnie) film się do kina. Co raz bliżej i bliżej :) Władca pierścieni powalił mnie na kolana, mam nadzieję, że Hobbit również mnie urzeknie
  Temat: na co wydajesz pieniądze?
StudioSekret

Odpowiedzi: 140
Wyświetleń: 46174

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2012-12-20, 23:03   Temat: na co wydajesz pieniądze?
Pieniądze nigdy się mnie mocno nie trzymały...tzn. jak zarabiam to lubię wydać kasę. W końcu cała przyjemność jest oparta na kupowaniu czegoś, czego pragniemy :) sporo pieniędzy przeznaczam na ciuchy, perfumy i...różne inne pierdoły
  Temat: Od jak dawna blogujesz?
StudioSekret

Odpowiedzi: 233
Wyświetleń: 64258

PostForum: Ogólnie o blogach   Wysłany: 2012-12-20, 23:00   Temat: Od jak dawna blogujesz?
A ja jestem całkowitym świeżakiem w tej dziedzinie, ponieważ pisanie bloga zacząłem jakieś kilka dni temu. Postanowiłem, że będę rozwijał swoją internetową działalność, mam plany, cele i pomysły :)
  Temat: Co jest lepsze od seksu?
StudioSekret

Odpowiedzi: 94
Wyświetleń: 33301

PostForum: Sex, Miłość i przyjaźń   Wysłany: 2012-12-20, 15:22   Temat: Co jest lepsze od seksu?
Jeśli chodzi o mnie to na pewno wolałbym zrezygnować z internetu niż z seksu...no chyba, że byłbym dzieckiem neo uzależnionym od sieci, ale jako normlany, zdrowy mężczyzna wolę jednak prawdziwe życie, bardziej mnie fascynuje niż świat wyimaginowany
  Temat: [kino] jaki film ostatnio obejrzałeś...? ;>
StudioSekret

Odpowiedzi: 337
Wyświetleń: 86724

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2012-12-20, 09:27   Temat: [kino] jaki film ostatnio obejrzałeś...? ;>
Alabastrova, szczerze to trochę nie rozumiem Twojego podejścia. Film to tylko film. Wszystko jest dla ludzi i każdy ma prawo oglądać to na co ma ochotę. To że np. Kowalski z Jasiem ostatnio oglądali ,,Piratów z Karaibów", ma świadczyć o tym, że jak obejrzę też ten film to będę zwyczajny?

Wiele naprawdę bardzo dobrych produkcji możesz przeoczyć przez swoje podejście. Nie chcę Cię namawiać do tego abyś się przełamała, ale naprawdę warto
  Temat: [film anime] Dragon Ball Z 2013
StudioSekret

Odpowiedzi: 8
Wyświetleń: 3838

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2012-12-20, 08:23   Temat: [film anime] Dragon Ball Z 2013
Co do tych kart to nie zapomnę jak się grało w papier kamień nożyce i później się pstrykało :D W szkole na przerwach, na podwórku czy też u jakiegoś znajomego w domu, po prostu wszędzie. To było coś wspaniałego dosłownie. Szkoda, że już nie ma RTL7...też oglądałem Rycerzy Zodiaku...a i jeszcze taka bajka o małym koszykarzu co na widok majtek dostawał kopa :D

Strona 2 z 10
Skocz do: