| Autor |
Wiadomość |
Temat: Reklamowanie bloga przez pisanie na forach |
StudioSekret
Odpowiedzi: 68
Wyświetleń: 18433
|
Forum: Promocja Bloga Wysłany: 2012-12-21, 20:11 Temat: Reklamowanie bloga przez pisanie na forach |
| Nie wiem czy to odpowiedni temat, ale przy okazji zadam nurtujące mnie pytanie. Może nie potrafię szukać albo nie mogę znaleźć odpowiedzi...a wiem, że tu są ludzie z długim stażem bloggowania, którzy już niejednego pieca chleb jedli więc chodzi mi o kwestię promocji swego bloga właśnie. Może znacie jakieś fajne fora gdzie można zamieszczać linki do swoich stron? Naprawdę pomoc mi się przyda, dopiero raczkuję, a nie chcę robić czegoś na przypał skoro mogę skorzystać z wiedzy ekspertów |
Temat: Reklamowanie bloga przez pisanie na forach |
StudioSekret
Odpowiedzi: 68
Wyświetleń: 18433
|
Forum: Promocja Bloga Wysłany: 2012-12-21, 13:13 Temat: Reklamowanie bloga przez pisanie na forach |
| a jak dojść do takiego spisu? Mogę np. swój blog na takim spisie zamieścić? Podaj jakiś adres to chętnie tam zaglądnę |
Temat: Pierwsza randka - czego oczekujecie? |
StudioSekret
Odpowiedzi: 58
Wyświetleń: 24067
|
Forum: Sex, Miłość i przyjaźń Wysłany: 2012-12-21, 11:34 Temat: Pierwsza randka - czego oczekujecie? |
| A czym dokładniej objawia się Twoja niepełnosprawność...jestem ciekawy z tego względu, że tak dużo facetów rezygnowało po tej informacji...nie jestem sobie w stanie wyobrazić co to takiego. Nie chcę Cię też męczyć, ale właśnie nie wydajesz mi się na aseksualną, a przez to ,,coś" jednak mówisz, że jesteś... |
StudioSekret
|
Forum: Sex, Miłość i przyjaźń Wysłany: 2012-12-21, 10:49 Temat: Pierwsza randka - czego oczekujecie? |
| Długość wypowiedzi naprawdę imponująca, a jeśli chodzi o treść to też nie jest gorzej. Wpadło mi w oko stwierdzenie, że miałaś mnóstwo pierwszych randek, a tych drugich już znacznie mniej. Moje kolejne pytanie brzmi: co jest powodem takiego stanu rzeczy...co faceci robili źle albo co Ty robiłaś nie tak, że nie dochodziło do kolejnego spotkania? |
Temat: Co jest lepsze od seksu? |
StudioSekret
Odpowiedzi: 94
Wyświetleń: 33301
|
Forum: Sex, Miłość i przyjaźń Wysłany: 2012-12-21, 10:47 Temat: Co jest lepsze od seksu? |
| Oj tam...ale wyobraź sobie jak ciężko byłoby wytrzymać bez seksu...bez internetu dałbyś radę pewnie |
StudioSekret
|
Forum: Sex, Miłość i przyjaźń Wysłany: 2012-12-20, 23:11 Temat: Pierwsza randka - czego oczekujecie? |
Dokładniej chodzi mi o to byście podzielili się swoimi oczekiwaniami co do pierwszej randki. Panie niech opowiadają o tym gdzie chcą spędzić czas z zapraszającym i czego oczekują po mężczyźnie, a Panowie niech postawią się w swojej sytuacji i opowiedzą czego oczekują od kobiet...jak to ma wszystko wyglądać Waszym zdaniem, żeby wszystko było na swoim miejscu? Nie mogę tutaj mówić o idealnej randce...chociaż...czemu nie! |
Temat: Hobbit. Niezwykła podróż |
StudioSekret
Odpowiedzi: 34
Wyświetleń: 14566
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2012-12-20, 23:07 Temat: Hobbit. Niezwykła podróż |
Już niedługo premiera i z pewnością na ten (długo oczekiwany przeze mnie) film się do kina. Co raz bliżej i bliżej Władca pierścieni powalił mnie na kolana, mam nadzieję, że Hobbit również mnie urzeknie |
Temat: na co wydajesz pieniądze? |
StudioSekret
Odpowiedzi: 140
Wyświetleń: 46174
|
Forum: Kobiece rozmówki Wysłany: 2012-12-20, 23:03 Temat: na co wydajesz pieniądze? |
Pieniądze nigdy się mnie mocno nie trzymały...tzn. jak zarabiam to lubię wydać kasę. W końcu cała przyjemność jest oparta na kupowaniu czegoś, czego pragniemy sporo pieniędzy przeznaczam na ciuchy, perfumy i...różne inne pierdoły |
Temat: Od jak dawna blogujesz? |
StudioSekret
Odpowiedzi: 233
Wyświetleń: 64258
|
Forum: Ogólnie o blogach Wysłany: 2012-12-20, 23:00 Temat: Od jak dawna blogujesz? |
A ja jestem całkowitym świeżakiem w tej dziedzinie, ponieważ pisanie bloga zacząłem jakieś kilka dni temu. Postanowiłem, że będę rozwijał swoją internetową działalność, mam plany, cele i pomysły |
Temat: Co jest lepsze od seksu? |
StudioSekret
Odpowiedzi: 94
Wyświetleń: 33301
|
Forum: Sex, Miłość i przyjaźń Wysłany: 2012-12-20, 15:22 Temat: Co jest lepsze od seksu? |
| Jeśli chodzi o mnie to na pewno wolałbym zrezygnować z internetu niż z seksu...no chyba, że byłbym dzieckiem neo uzależnionym od sieci, ale jako normlany, zdrowy mężczyzna wolę jednak prawdziwe życie, bardziej mnie fascynuje niż świat wyimaginowany |
Temat: [kino] jaki film ostatnio obejrzałeś...? ;> |
StudioSekret
Odpowiedzi: 337
Wyświetleń: 86724
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2012-12-20, 09:27 Temat: [kino] jaki film ostatnio obejrzałeś...? ;> |
Alabastrova, szczerze to trochę nie rozumiem Twojego podejścia. Film to tylko film. Wszystko jest dla ludzi i każdy ma prawo oglądać to na co ma ochotę. To że np. Kowalski z Jasiem ostatnio oglądali ,,Piratów z Karaibów", ma świadczyć o tym, że jak obejrzę też ten film to będę zwyczajny?
Wiele naprawdę bardzo dobrych produkcji możesz przeoczyć przez swoje podejście. Nie chcę Cię namawiać do tego abyś się przełamała, ale naprawdę warto |
Temat: [film anime] Dragon Ball Z 2013 |
StudioSekret
Odpowiedzi: 8
Wyświetleń: 3838
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2012-12-20, 08:23 Temat: [film anime] Dragon Ball Z 2013 |
Co do tych kart to nie zapomnę jak się grało w papier kamień nożyce i później się pstrykało W szkole na przerwach, na podwórku czy też u jakiegoś znajomego w domu, po prostu wszędzie. To było coś wspaniałego dosłownie. Szkoda, że już nie ma RTL7...też oglądałem Rycerzy Zodiaku...a i jeszcze taka bajka o małym koszykarzu co na widok majtek dostawał kopa |
| |