| Autor |
Wiadomość |
Temat: Jakie książki czytasz ? |
StudioSekret
Odpowiedzi: 413
Wyświetleń: 104626
|
Forum: Biblioteka Wysłany: 2012-12-18, 19:19 Temat: Jakie książki czytasz ? |
| Akurat jestem w trakcie czytania książki pt. ,,Dziewczyna, która igrała z ogniem" autorstwa Stiega Larssona. Pierwszą część przeczytałem jeszcze przed premierą filmu ,,Dziewczyna z tatuażem" i po tej powieści stałem się miłośnikiem serii. Polecam z całego serca tym, którzy kochają kryminały, dreszczyk emocji i delikatne zabarwienie erotyczne. To wszystko znajdziecie właśnie w tej serii |
Temat: Dlaczego nie mogę zarabiać na blogu? |
StudioSekret
Odpowiedzi: 43
Wyświetleń: 18076
|
Forum: Ogólnie o blogach Wysłany: 2012-12-18, 19:12 Temat: Dlaczego nie mogę zarabiać na blogu? |
| Hmmm, Cleanberen Twoja wypowiedź mnie zainteresowała. Teraz tak myślę i próbuję przypomnieć sobie gdzie mogłem reklamować bloga. Jeśli np. wrzucałem linka na forum strony www.wizaz.pl albo na fejsa to coś złego w tym jest? |
StudioSekret
|
Forum: Ogólnie o blogach Wysłany: 2012-12-18, 15:59 Temat: Dlaczego nie mogę zarabiać na blogu? |
| Ok, dzięki za odpowiedzi, poczekam jeszcze trochę i dopiero wtedy jeszcze raz zgłoszę się do AdSense. Jeśli to jest spowodowane małą ilością wyświetleń to przyjmą mnie do programu, a jeśli nie to będzie oznaczało, że naruszenie praw autorskich, chociaż z drugiej strony...wydaje mi się, że powinni mi to napisać w informacji zwrotnej |
StudioSekret
|
Forum: Ogólnie o blogach Wysłany: 2012-12-18, 09:13 Temat: Dlaczego nie mogę zarabiać na blogu? |
Wiesz co? Z całym szacunkiem do Ciebie, ale tutaj nie chodzi o komercję. Poszukuję tylko odpowiedzi na pytanie bo stanowi dla mnie problem i chcę znaleźć rozwiązanie by w przyszłości wiedzieć o co chodzi.
A co do wątku to wydaje mi się, że jest to problem związany z zamieszczaniem zdjęć objętych prawami autorskimi. Przeczytałem gdzieś, że aby zarabiać to trzeba mieć zdjęcia na licencji Creative Commons...
myślisz, że to może być przyczyna? |
StudioSekret
|
Forum: Ogólnie o blogach Wysłany: 2012-12-18, 07:08 Temat: Dlaczego nie mogę zarabiać na blogu? |
Witam wszystkich bardzo serdecznie. Mam pewien problem. Mianowicie chodzi o to, że od niedawna prowadzę bloga o modzie i o ludziach showbiznesu. Gdy chciałem dołączyć do AdSense to wysłali mi dziwną informację:
Cytat Witamy,
Dziękujemy za zainteresowanie programem Google AdSense. Nasi specjaliści sprawdzili zgłoszenie i stwierdzili, że nie spełnia ono naszych kryteriów. Z tego powodu nie możemy przyjąć go do programu.
Wierzymy, że stosowane przez nas zasady pomagają maksymalizować efektywność reklam Google, zarówno z punktu widzenia wydawców, jak i reklamodawców. Weryfikujemy nowych wydawców i zastrzegamy sobie prawo do odrzucenia każdego zgłoszenia. Gdy program rozwinie się, być może uznamy, że jesteśmy w stanie rozszerzyć go na inne rodzaje zawartości witryn.
Informujemy, że możemy nie być w stanie odpowiedzieć na zapytania dotyczące szczegółów decyzji o odrzuceniu zgłoszenia. Dziękujemy za zrozumienie.
Teraz rodzi się pytanie. Czy może dlatego, że póki co mam około 300 wyświetleń bloga, czy może jest inny powód?
Jeśli znacie odpowiedź to bardzo proszę o pomoc. Z góry dziękuję
Tutaj link do mojego bloga jeśli ktoś jest chętny by zobaczyć:
www.elegantsuitup.blogspot.com |
Temat: Czy mogę zarabiać na blogu, w którym są użyte zdjęcia gwiazd |
StudioSekret
Odpowiedzi: 3
Wyświetleń: 3172
|
Forum: Promocja Bloga Wysłany: 2012-12-13, 20:40 Temat: Czy mogę zarabiać na blogu, w którym są użyte zdjęcia gwiazd |
| mnóstwo ciekawych informacji dotyczących stylu ubierania oraz zdjęcia najnowszych kolekcji różnych marek...dokładniej chodzi mi o zarabianie dzięki adSense, czy mogę generować przychód jeśli wykorzystuję od czasu do czasu wizerunek gwiazd? |
Temat: Czy mogę zarabiać na blogu, w którym są użyte zdjęcia gwiazd |
StudioSekret
Odpowiedzi: 3
Wyświetleń: 3172
|
Forum: Promocja Bloga Wysłany: 2012-12-13, 20:28 Temat: Czy mogę zarabiać na blogu, w którym są użyte zdjęcia gwiazd |
Witam Was drodzy użytkownicy tegoż forum. Założyłem niedawno blog o modzie, który zamierzam prowadzić w zabawny sposób. Oprócz tego chcę od czasu do czasu wklejać tam zdjęcia znanych osób, celebrytów, gwiazd kina czy też sportu i nurtuje mnie jedno pytanie...czy na takim blogu mogę zarabiać? Powiedzcie mi bo nie wiem co robić
podaję też link do wyżej wymienionego bloga:
http://elegantsuitup.blogspot.com/ |
Temat: Długowłosi |
StudioSekret
Odpowiedzi: 83
Wyświetleń: 36688
|
Forum: Męskie sprawy Wysłany: 2012-10-23, 19:44 Temat: Długowłosi |
| Ogólnie jak dla mnie to nie wygląda to zbyt męsko, mam wielu kolegów, którzy mają długie włosy i czasem splątują je w kucyk i wcale mi się to nie podoba i w sumie nie musi. Ważne żeby oni czuli się dobrze bo każdy ma prawo do tego na co ma ochotę. To tylko moje zdanie, sam nie chcę mieć długich włosów i prawdopodobnie nie będę miał |
Temat: [film] Jesteś Bogiem 2012 |
StudioSekret
Odpowiedzi: 32
Wyświetleń: 7699
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2012-10-23, 13:40 Temat: [film] Jesteś Bogiem 2012 |
| Film już można znaleźć w sieci, wiem o tym chociaż sam wybrałem się do kina i z czystym sumieniem polecam szczerze tą produkcję. Film wywarł na mnie mocne wrażenie, wyszedłem z kina na miękkich nogach |
Temat: Moja solowa płyta hiphopowa ,,Wczoraj dziś jutro" |
StudioSekret
Odpowiedzi: 2
Wyświetleń: 2224
|
Forum: Muzyka Wysłany: 2012-10-20, 14:51 Temat: Moja solowa płyta hiphopowa ,,Wczoraj dziś jutro" |
to miało symbolizować przyłożoną do skroni broń w postaci mikrofonu |
Temat: Moja solowa płyta hiphopowa ,,Wczoraj dziś jutro" |
StudioSekret
Odpowiedzi: 2
Wyświetleń: 2224
|
Forum: Muzyka Wysłany: 2012-10-13, 08:08 Temat: Moja solowa płyta hiphopowa ,,Wczoraj dziś jutro" |
Witam, chcę podzielić się z Wami swoją twórczością, zajmuję się nagrywaniem wokalu pod hiphopowe bity. Pracowałem nad tą płytą sporo czasu i mam nadzieję, że jakieś kawałki wpadną Wam w ucho. Tematyka płyty jest różna, każdy utwór opowiada o czymś innym, zostawiłem w tym albumie kawał serca Krążek nosi tytuł ,,Wczoraj dziś jutro" i zawiera 12 numerów. Sprawdźcie materiał...
link do płyty na youtube:
http://www.youtube.com/pl...eature=view_all
okładka:
http://sphotos-g.ak.fbcdn...894518492_n.jpg przód
http://sphotos-h.ak.fbcdn...295766152_o.jpg tył |
Temat: W jakim wieku po raz pierwszy się upiłeś/łaś ? |
StudioSekret
Odpowiedzi: 61
Wyświetleń: 21559
|
Forum: Społeczeństwo Wysłany: 2012-10-13, 08:02 Temat: W jakim wieku po raz pierwszy się upiłeś/łaś ? |
Mi się kilka razy zdarzyło...pierwszy raz to było w wieku 17 lat jak dobrze pamiętam, ale teraz za to jestem bardzo grzeczny i unikam alkoholu jak ognia |
| |