StudioSekret
WordPress.Klub Suitcik
Imię: Robert
Wiek: 35 Dołączył/a: 15 Wrz 2012 Posty: 151 Miasto: Suwałki
|
Wysłany:
2012-12-18, 07:08 Dlaczego nie mogę zarabiać na blogu?
|
|
|
Witam wszystkich bardzo serdecznie. Mam pewien problem. Mianowicie chodzi o to, że od niedawna prowadzę bloga o modzie i o ludziach showbiznesu. Gdy chciałem dołączyć do AdSense to wysłali mi dziwną informację:
Cytat Witamy,
Dziękujemy za zainteresowanie programem Google AdSense. Nasi specjaliści sprawdzili zgłoszenie i stwierdzili, że nie spełnia ono naszych kryteriów. Z tego powodu nie możemy przyjąć go do programu.
Wierzymy, że stosowane przez nas zasady pomagają maksymalizować efektywność reklam Google, zarówno z punktu widzenia wydawców, jak i reklamodawców. Weryfikujemy nowych wydawców i zastrzegamy sobie prawo do odrzucenia każdego zgłoszenia. Gdy program rozwinie się, być może uznamy, że jesteśmy w stanie rozszerzyć go na inne rodzaje zawartości witryn.
Informujemy, że możemy nie być w stanie odpowiedzieć na zapytania dotyczące szczegółów decyzji o odrzuceniu zgłoszenia. Dziękujemy za zrozumienie.
Teraz rodzi się pytanie. Czy może dlatego, że póki co mam około 300 wyświetleń bloga, czy może jest inny powód?
Jeśli znacie odpowiedź to bardzo proszę o pomoc. Z góry dziękuję
Tutaj link do mojego bloga jeśli ktoś jest chętny by zobaczyć:
www.elegantsuitup.blogspot.com
|
|