Mi głównie się nie podobają tacy..., ewentualnie sporadyczne przypadki, ale to też raczej tak "z daleka" (pod kątem np. wyglądu samych włosów). (; Jak dla mnie facet powinien mieć krótkie włosy, niekoniecznie na jeża, no ale.
______________________________________________________ Cześć, jestem nowa. | Last.fm
"I have a very low tolerance level for other peoples stupid bullshit. [...] Dumb shit, trivial shit, shit you're not even remotely interested in! [...] God, people are fucking boring!" - G. Carlin.
z uwagi na pewien pomysł, który siedzi w mojej głowie postanowiłem trochę zapuścić fryza i obecnie włosy znad uszu sięgają mi już do ich połowy, niepostykane to u mnie, bo zwykle jestem ścięty bardzo krótko.
Przyznaję, że jestem pod pełen podziwu dla tych, którzy mają jeszcze dłuższe, że nie dostają furii z uwagi na męczenie się z myciem tak długich włosów czy porannym kukuryku..jak tylko zrealizuję pomysł włosy idą do ścięcia
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Przyznaję, że jestem pod pełen podziwu dla tych, którzy mają jeszcze dłuższe, że nie dostają furii z uwagi na męczenie się z myciem tak długich włosów czy porannym kukuryku..jak tylko zrealizuję pomysł włosy idą do ścięcia
Ja mam długie włosy do ramion i jeszcze jestem w trakcie zapuszczania gdzieś tak do pleców. W przyszłości mam zamiar pofarbować. Akurat z "kukuryku" nie ma problemu. Mleczko wygładzające i prostownica pomagają, a do zniszczonych włosów maseczka.
[ Dodano: 26-12-2009, 22:43 ]
A no i zapuszczam jeszcze grzywkę, co zobowiązuje mnie często do noszenia opaski.
TheAhyy
Przewąznie chłopacy nie dbają o włosy, ale znajdą się też tacy co je pielęgnują lepiej niż niektóre dziewczyny. Znam takiego kolesia co wogóle nie myje włosów, ciągle przetłuszczone ma, fuuuj.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2009-12-26, 23:17
Tobiasz napisał/a:
Htsz napisał/a:
prostownice, suszarki... co ja baba jestem ?
Wszystko jest dla ludzi.
Ale nie wszystko koniecznie dla faceta
Ja z długi włosami żyć bym nie mógł. Gdy moje zasłaniały już połowę mojego nosa dostawałem szału i skończyło się zapuszczanie. A co myślę? Nic. Jak chce to niech ma i już.
moje koleżanki jak mówią, ze całe szykowanie z prostowaniem, układaniem włosów i makeupem zajmuje im z godzinę to im się dziwie, bo ja wole te 40 minut pospać i w 20 uszykować mój fryz i ubrać się ;P
dlatego ja osobiście również odpadam, ale nie mam nic do tego o ile to za dziewczęco nie wygląda ;P
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2009-12-26, 23:39
Jeśli facet ma włosy umyte, to dla mnie może i do pięt mieć jak ma ochotę
Cytat
moje koleżanki jak mówią, ze całe szykowanie z prostowaniem, układaniem włosów i makeupem zajmuje im z godzinę to im się dziwie, bo ja wole te 40 minut pospać i w 20 uszykować mój fryz i ubrać się ;P
ja niestety też.... ale przynajmniej czuję się naturalnie
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).