| Autor |
Wiadomość |
Temat: Najbardziej męski sport ? |
StudioSekret
Odpowiedzi: 100
Wyświetleń: 89539
|
Forum: Ruch i odżywianie Wysłany: 2012-10-13, 08:02 Temat: Najbardziej męski sport ? |
Wędkarstwo męskim sportem? Zależy jak na to patrzeć...w sumie jeśli się weźmie pod uwagę fakt kto uprawia ten ,,sport" to na pewno wyjdzie, że jest mały odsetek kobiet albo może nawet zerowy, ale jeśli chodzi o emocje towarzyszące tej dyscyplinie to nie wiem czy wypada męsko jak dla mnie męskie sporty to boks, mma, football amerykański |
Temat: Utwory sentymentalne |
StudioSekret
Odpowiedzi: 12
Wyświetleń: 7765
|
Forum: Muzyka Wysłany: 2012-10-13, 07:59 Temat: Utwory sentymentalne |
Ostro....Blue...no ja też to z dzieciństwa pamiętam, siadałem jako mały kajtek przed telewizorem i tańczyłem słuchając i oglądając teledysk w telewizji to były czasy, aż zaraz sobie odpalę tę nutkę i posłucham bo mnie naszło na wspomnienia |
Temat: moje ulubione Chipsy |
StudioSekret
Odpowiedzi: 70
Wyświetleń: 31756
|
Forum: Ruch i odżywianie Wysłany: 2012-10-13, 07:58 Temat: moje ulubione Chipsy |
ja aktualnie nie mogę sobie pozwolić na chrupanie chipsów z prostego powodu...mam aparacik na zębach i niestety muszę uważać na twarde jedzonko ale jak wcinałem to lubiłem crunchips ...chyba tak się pisze |
Temat: [serial] Jak poznałem waszą matkę (How I Met Your Mother) |
StudioSekret
Odpowiedzi: 44
Wyświetleń: 13624
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2012-10-04, 06:59 Temat: [serial] Jak poznałem waszą matkę (How I Met Your Mother) |
| Również oglądałem serial o którym mowa, jednak skończyłem bodajże na 4 sezonie i już później nie wkręcało mi się to jak na początku. Nie wiem co się stało...może to wina tego, że za często oglądałem albo serial stał się po prostu gorszy i mniej wciągający... |
Temat: Pieniądze szczęścia nie dają... |
StudioSekret
Odpowiedzi: 115
Wyświetleń: 39643
|
Forum: Społeczeństwo Wysłany: 2012-10-04, 06:56 Temat: Pieniądze szczęścia nie dają... |
Moim zdaniem pieniądze same w sobie szczęścia nie dają bo można być bogatym, ale bardzo nieszczęśliwym, samotnym, opuszczonym czy znienawidzonym. Jednak jeśli wziąć pod uwagę założenie, że jesteśmy lubiani, mamy przyjaciół i do tego jeszcze pieniądze to w sumie na pewno na szczęście nie możemy narzekać tak to widzę, wszystko ma dwie strony |
Temat: Jakie książki czytasz ? |
StudioSekret
Odpowiedzi: 413
Wyświetleń: 104626
|
Forum: Biblioteka Wysłany: 2012-10-04, 06:53 Temat: Jakie książki czytasz ? |
| Ja nie czytam może książek tak jakoś bardzo często jednak od czasu do czasu wezmę do ręki jakąś i śmiało mogę polecić dwie z nich. Przeczytałem je bardzo szybko, wciągnęły mnie niesamowicie i wzbudziły we mnie emocje. Pierwsza książka nosi tytuł ,,trzynaście powodów" i została napisana przez Jay Asher'a, a druga to ,,Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet" autorstwa Stiega Larssona |
Temat: Imprezowy styl życia |
StudioSekret
Odpowiedzi: 46
Wyświetleń: 17866
|
Forum: Sex, Miłość i przyjaźń Wysłany: 2012-10-04, 06:46 Temat: Imprezowy styl życia |
| Ale w sumie niestety taka jest rzeczywistość i zastanawiam się czy nie w większości przypadków jest właśnie tak jak mówisz o tych pannach prowadzących zwłoki swoich facetów. Czy to nie zdarza się za często? Ja w sumie zauważam takie rzeczy praktycznie po każdej imprezie na której jestem |
Temat: piwo smakowe |
StudioSekret
Odpowiedzi: 61
Wyświetleń: 24121
|
Forum: Ruch i odżywianie Wysłany: 2012-10-04, 06:41 Temat: piwo smakowe |
Spróbuj jeszcze Lech Shandy i później wystaw tu opinię, ja szczerze polecam |
Temat: facet w rurkach |
StudioSekret
Odpowiedzi: 60
Wyświetleń: 30781
|
Forum: Męskie sprawy Wysłany: 2012-10-04, 06:41 Temat: facet w rurkach |
Co do tego to się zgodzę, jeszcze tego by brakowało żeby jakiś taki pulchny koleś latał w obcisłych sztanach no, ale w sumie wolny kraj |
Temat: Filmik komediowy mojej produkcji "Chłopak mojej siostry |
StudioSekret
Odpowiedzi: 3
Wyświetleń: 2473
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2012-09-30, 17:41 Temat: Filmik komediowy mojej produkcji "Chłopak mojej siostry |
Jeśli chodzi o ,,Pzypadek" to tam jakość jest jeszcze gorsza, dopiero zakupiliśmy lepszy sprzęt w ,,Hymnie o fast foodzie" i później jeszcze ,,Dziś gramy o wielką rzecz" tylko, że to są takie teledyski, ale oczywiście robione dla śmiechu, dla zabicia czasu i dla beki ogólnie planujemy niedługo coś nowego robić, w sumie to chcemy się rozwijać |
Temat: Filmik komediowy mojej produkcji "Chłopak mojej siostry |
StudioSekret
Odpowiedzi: 3
Wyświetleń: 2473
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2012-09-30, 08:26 Temat: Filmik komediowy mojej produkcji "Chłopak mojej siostry |
Cześć wszystkim, zamieszczam tutaj filmik komediowy własnej produkcji, nagrałem go wraz z kolegą, napisałem scenariusz i ruszyliśmy z koksem chciałem się podzielić z Wami własną twórczością, co sądzicie o tym filmie? Mile widziane komentarze
http://www.youtube.com/watch?v=5yNve1AzAmc
Filmik nosi tytuł ,,chłopak mojej siostry" |
Temat: Kiedy założyć Fan Page? |
StudioSekret
Odpowiedzi: 93
Wyświetleń: 32524
|
Forum: Promocja Bloga Wysłany: 2012-09-30, 08:12 Temat: Kiedy założyć Fan Page? |
Oczywiście facebook to teraz naprawdę bardzo dobra droga do tego by się jakoś zareklamować i pokazać ludziom...możemy od czasu do czasu wstawić jakieś wieści o tym co tworzymy, wkleić linki itp. Wszystko po to by ludzie nas widzieli i znali nasze zainteresowania. Może nie od razu zyskamy sobie rzeszę fanów, ale stopniowo, jeśli będziemy robili coś fajnego to możemy osiągnąć pewien sukces |
| |