Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 402
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Darmowe serwery
Brom

Odpowiedzi: 63
Wyświetleń: 39462

PostForum: Webmastering   Wysłany: 2009-06-05, 15:20   Temat: Darmowe serwery
Jak przetestuję, to Ci powiem :)
  Temat: Darmowe serwery
Brom

Odpowiedzi: 63
Wyświetleń: 39462

PostForum: Webmastering   Wysłany: 2009-06-05, 14:46   Temat: Darmowe serwery
Szukam czegoś polskiego, php, mysql, bez reklam minimum 30mb pojemnosci i mozliwosc parkowania domeny, zna ktoś coś?

Edit: Ewentualnie moze byc cos zagranicznego, ale cos stabilnego.
  Temat: [wrzuta.pl] jak ściągnąć muzykę z wrzuty ?
Brom

Odpowiedzi: 52
Wyświetleń: 64489

PostForum: Muzyka   Wysłany: 2009-01-26, 19:22   Temat: [wrzuta.pl] jak ściągnąć muzykę z wrzuty ?
Ogolnie, chciałbym polecić www.wkretka.pl - wyszukuje na wrzucie, patrz, i reszcie znanych serwisów z mp3, i odrazu przycisk - pobierz. :)

Ja zawsze ściągałem poprzez temporary :)
  Temat: mp4, mp3, telefony kom.
Brom

Odpowiedzi: 34
Wyświetleń: 10522

PostForum: HydePark   Wysłany: 2009-01-14, 16:22   Temat: mp4, mp3, telefony kom.
Jak to opanujesz to zajmuje minutę, góra dwie... ;]
  Temat: Programiki
Brom

Odpowiedzi: 1
Wyświetleń: 3151

PostForum: IT - Komputery i Oprogramowanie   Wysłany: 2009-01-12, 19:53   Temat: Programiki
Po co mam wstawiać proste, nic nie znaczące kalkulatory, + czy -? Jak napiszę coś poważniejszego dam znać... :/
  Temat: Ja i ona...
Brom

Odpowiedzi: 10
Wyświetleń: 3709

PostForum: Sex, Miłość i przyjaźń   Wysłany: 2009-01-12, 19:46   Temat: Ja i ona...
To Tylko tak brzmi, postaw się na moim miejscu, mam ... gdzieś motywację, nie potrafię nic poradzić, na to, że ją kocham, najlepszym sposobem byłaby zmiana zamieszkania, ale nie mam jak...

Dzięki wszystkim...
  Temat: Jakie książki czytasz ?
Brom

Odpowiedzi: 413
Wyświetleń: 102409

PostForum: Biblioteka   Wysłany: 2009-01-11, 20:18   Temat: Jakie książki czytasz ?
Ja Właśnie skończyłem Brisingra ( 3 tom Eragona )
Bardzo fajna książka, wciąga, może ee... nie jest genialnie napisana, ale ogólny przekaz do mnie trafił...

W przyszłości zamierzam przeczytać Wiedzmina, co obiecuje sobie juz od dwóch lat, a potem zabrać się za "Cień wiatru...".
Brom

PostForum: Sex, Miłość i przyjaźń   Wysłany: 2009-01-11, 20:12   Temat: Ja i ona...
Nie moge sobię dać spokoju... Nie dam rady... ;/ Ja ją naprawdę kocham...
  Temat: [fanfiction] Fun Fick
Brom

Odpowiedzi: 29
Wyświetleń: 6175

PostForum: HydePark   Wysłany: 2009-01-11, 14:36   Temat: [fanfiction] Fun Fick
Lolz, zrozumiałem to zupełnie inaczej, jeżeli mówicie o Vallheru powiedziałem o innych silnikach gdyż być może was to zainteresuje...
Brom

PostForum: Sex, Miłość i przyjaźń   Wysłany: 2009-01-11, 14:33   Temat: Ja i ona...
Ehh... Ale nie mogę być jej przyjacielem... nie dam rady, wiedząc, ze jestem tak blisko...
Zapomnieć też nie mogę, nie dam rady ;/ Już mi ktoś powiedział, ze za bardzo się angażuje w uczucia...

@Amira, dzięki za wyłożenie ee... sprawy po "kobiecu" :P
  Temat: mp4, mp3, telefony kom.
Brom

Odpowiedzi: 34
Wyświetleń: 10522

PostForum: HydePark   Wysłany: 2009-01-11, 14:29   Temat: mp4, mp3, telefony kom.
W Samsungach jest inaczej :P , potrzebny kabelek USB, programik: Softick PPP i Samsung Java Uploader, :)
Brom

PostForum: Sex, Miłość i przyjaźń   Wysłany: 2009-01-11, 01:42   Temat: Ja i ona...
Nie, juz nie... Pozatym poco tu pisałeś, jak mogłeś mi to samo na gg wysłać? xD

Strona 3 z 34
Skocz do: