to strona z dużą ilością plików muzycznych, jeżeli ktoś chce mieć jakiś utwór na dysku to wystarczy zastosować pewien trick i w prosty sposób można sobie ściągnąć dowolny utwór z wrzuty
przydatna w tym celu będzie jedna z poniższych stron:
wchodzimy na stronę wrzuty. Wyszukujemy interesujący nas utwór, następnie wchodzimy na podstronę tego utworu i kopiujemy link z okna przeglądarki (np. ctrl+c). Teraz przełączamy się na jedną z w/w stron (np. zrzuta) i wklejamy w pole skopiowany wcześniej odnośnik i dajemy "pobierz". Po chwili powinien pojawić się monit pobierania pliku, określamy miejsce docelowe na dysku i pobieramy
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2008-12-06, 14:49
Wiem, wiem... Zresztą ja rzadko ściągam jakieś wyszukane piosenki.
A ja mam wielki problem...mianowicie gdy sciagam piosenka nie pobiera sie tylko odrazu wyskakuje windows media.......I co gorsze nie mozna tego nigdzie przeniesc A JA CHCĘ TO NA MP3 PRZESŁAC POMÓZCIE PROSZĘ
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2009-01-15, 19:50
loveakcent, powyżej przedstawiłem sposób na ściaganie muzyki po przez zmianę linka... zmień link danej piosenki i kliknij zapisz... może to coś zmieni...
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).