Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 112
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Długowłosi
emm

Odpowiedzi: 83
Wyświetleń: 36265

PostForum: Męskie sprawy   Wysłany: 2009-12-29, 22:31   Temat: Długowłosi
a ja lubię długowłosych, tylko czasami boli mnie to, że niektórzy mają takie proste i lśniące włosy , kiedy ja mam jedną wielką szopę na głowie ;c
  Temat: pierwszy seks z miłości i po ślubie?
emm

Odpowiedzi: 177
Wyświetleń: 44737

PostForum: Sex, Miłość i przyjaźń   Wysłany: 2009-12-29, 22:23   Temat: pierwszy seks z miłości i po ślubie?
tak czytam sobie to wszystko i [mimo mojego niedoświadczonego wieku] przyznaję autorowi tematu rację, gdyż patrzę na temat seksu od strony religii, którą wyznaję.
śmieszy mnie tutaj tylko zachowanie osób, które nie są katolikami lub są, ale nie żyją zgodnie z zasadami wiary i rzucają tutaj nawet argumentami na temat księży. jakim prawem?

dla mnie to jest proste: jesteś katolikiem, wiesz jaka jest twoja wiara, wiesz jaka jest twoja wartość i oddajesz siebie ukochanej osobie po sakramencie małżeństwa.
nie jesteś katolikiem: kochasz się kiedy chcesz, z kim chcesz, nie przeszkadza ci sumienie, żyjesz na kocią łapę i w ogóle luz bluz.

eh, i naprawdę nie rozumiem dlaczego o tak prostą sprawę jest tyle hałasu ;c
  Temat: 6.12.2009 - Mikołajkowa dostawa szablonów na blogi
emm

Odpowiedzi: 9
Wyświetleń: 5869

PostForum: Szablony i dodatki Blogowicz   Wysłany: 2009-12-07, 07:29   Temat: 6.12.2009 - Mikołajkowa dostawa szablonów na blogi
no cóż, taka texturka ;p
  Temat: Halloween.
emm

Odpowiedzi: 59
Wyświetleń: 12109

PostForum: Społeczeństwo   Wysłany: 2009-10-30, 17:43   Temat: Halloween.
rejszel, dzidziuś w drodze ;D
fajny masz strój ;p
  Temat: Nowa Agnieszka Chylińska
emm

Odpowiedzi: 16
Wyświetleń: 5197

PostForum: Muzyka   Wysłany: 2009-10-12, 14:21   Temat: Nowa Agnieszka Chylińska
mi się bardzo podoba, super klimat ;D czasami trzeba spróbować czegoś nowego, a nie ograniczać tylko do jednego gatunku.
  Temat: [krajobrazy] ''Irlandia'' medinka
emm

Odpowiedzi: 42
Wyświetleń: 20323

PostForum: Fotografia   Wysłany: 2009-10-03, 07:37   Temat: [krajobrazy] ''Irlandia'' medinka
moim zdaniem nic nie trzeba poprawiać. wszystkie są śliczne, boskie kolory ;)
  Temat: [NK] Śledzik.pl - opinie
emm

Odpowiedzi: 125
Wyświetleń: 36118

PostForum: Serwisy społecznościowe   Wysłany: 2009-09-13, 13:51   Temat: [NK] Śledzik.pl - opinie
ja nie wiem, wszyscy robią aferę z tego śledzika, że on taki beznadziejny i w ogóle. dla mnie to też porażka, ale się po prostu nie wypowiadam i olewam to ;D a te protesty to niezła dawka śmiechu, ludzie myślą, że nk usunie śledzika, a tak naprawdę nk ma nas daleko w dupie xD oby tylko jak najwięcej kasy mieć.
  Temat: Biała magia..
emm

Odpowiedzi: 45
Wyświetleń: 20395

PostForum: HydePark   Wysłany: 2009-09-09, 16:25   Temat: Biała magia..
no rashell masz rację. ale dla mnie ta dobra wola wynika z pomocy Boga. to On pomaga mi oprzeć się pokusom, nie wszystkim, ale tym największym. wtedy wiadomo, że dobro pokonuje zło, a szatan przegrywa, chociaż i tak potem znów próbuje kusić, i tak bez końca.
człowiek niewierzący powie, że to jego własna silna wola i na tym zakończy temat. taki świat.

człowiek jest strasznie ułomny, dlatego tak trudno nam to wszystko pojąć.
emm

PostForum: HydePark   Wysłany: 2009-09-09, 16:02   Temat: Biała magia..
palenie papierosów? ja mówię o POWAŻNIEJSZYCH sprawach. pewnie nie przyszło ci na myśl, dlaczego ludzie ciągle robią sobie na złość, kłamią, zabijają, nie mają szacunku np. do rodziców, no cóż.

no ale, ja wiem że niektórym jest trudno uwierzyć w takie rzeczy jak opętanie, duchy, magia, złe moce itp. każdy ma swoje zdanie i każdy tłumaczy to sobie inaczej.
na świecie istnieje dobro i zło, wierzę w Boga, więc wierzę, że szatan też istnieje.
emm

PostForum: HydePark   Wysłany: 2009-09-09, 14:42   Temat: Biała magia..

Brom napisał/a:

Aby szatan zainteresował się Twoją osobą trzeba tego naprawde chcieć, a nie zapalać świeczki i wołać w przestrzen: Duchu duchu, duchu przyjdz!.

i tutaj znowu padasz. nie wiem, może o tym nie wiesz, ale są pewne osoby, które wspomina się na religii, że zostały opętane przez szatana, bo miały wykonać taką misję. w ogóle nie chciały, aby szatan się nimi zainteresował, a musiały przez to umrzeć, aby pokazać jak ważny jest dla nich Bóg i że wypełnią każdą Jego wolę.

szatan interesuje się wszystkimi, przecież ciągle nas kusi! a takie gadanie, że trzeba mu się przypodobać, to nie wiem skąd wytrzasnąłeś ;c
  Temat: [rok szkolny 2009/2010] jak tam w szkole ?
emm

Odpowiedzi: 39
Wyświetleń: 8917

PostForum: Szkoła   Wysłany: 2009-09-08, 18:22   Temat: [rok szkolny 2009/2010] jak tam w szkole ?
zniechęciło mnie ponad 60 lektur w humanie, zarozumiali ludzie i beznadziejni nauczyciele, którzy nic nie tłumaczą, a podobno 'to najlepsze liceum', jaaasne. chyba nie dam sobie rady ;c
  Temat: [rok szkolny 2009/2010] jak tam w szkole ?
emm

Odpowiedzi: 39
Wyświetleń: 8917

PostForum: Szkoła   Wysłany: 2009-09-08, 18:14   Temat: [rok szkolny 2009/2010] jak tam w szkole ?
liceum jest do dupy ;c chcę iść do plastykaaa.

Strona 5 z 10
Skocz do: