Autor |
Wiadomość |
Temat: [kino] jaki film ostatnio obejrzałeś...? ;> |
kozak131
Odpowiedzi: 337
Wyświetleń: 76947
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2015-02-18, 09:29 Temat: [kino] jaki film ostatnio obejrzałeś...? ;> |
"Gra tajemnic" wczoraj widziałem i polecam. |
Temat: [blogger] Wejścia i sesje różnica |
kozak131
Odpowiedzi: 2
Wyświetleń: 3208
|
Forum: Forum Blogger Wysłany: 2015-02-15, 20:03 Temat: [blogger] Wejścia i sesje różnica |
Dzięki. Dobra z tymi robotami to się domyśliłem. Tylko co miesiąc mam ok 1500 wejść z Polski i ok 500 z innych części świata, a sesje mam tylko z Rosji. Czy to może być coś nie tak z google analistic? Pewnie polscy czytelnicy też przechodzą na inne podstrony Przynajmniej mam taką nadzieje. |
Temat: [blogger] Wejścia i sesje różnica |
kozak131
Odpowiedzi: 2
Wyświetleń: 3208
|
Forum: Forum Blogger Wysłany: 2015-02-13, 08:09 Temat: [blogger] Wejścia i sesje różnica |
Witam. Może zadam naiwne pytanie, ale nie widziałem na forum informacji na ten temat - co to są sesje które są podawane w google analistic? Czym różni się sesja od wejścia na stronę? I czemu ja mam same sesje z RU czyli Rumuni?!
Poza tym szczerze mówiąc czuje się trochę ograniczony bo gdzie chce coś napisać tam wyskakuje mi, że nie jestem aktywnym użytkownikiem |
Temat: Czy jesteś podatny na reklamy i promocje? |
kozak131
Odpowiedzi: 88
Wyświetleń: 29908
|
Forum: HydePark Wysłany: 2015-01-30, 08:03 Temat: Czy jesteś podatny na reklamy i promocje? |
Ja dostaje białej gorączki przy reklamach Bankowych. Poza tym nie oglądam filmów w tv. A, jak już chce jakiś obejrzeć to nagrywam i później reklamy przewijam |
Temat: Oddałbyś organy po śmierci ? |
kozak131
Odpowiedzi: 93
Wyświetleń: 24985
|
Forum: Społeczeństwo Wysłany: 2014-12-27, 18:52 Temat: Oddałbyś organy po śmierci ? |
Widzę, że świadomość w społeczeństwie coraz większa. Religa byłby z nas dumny To dobrze, trzeba pomagać, to jest podstawa naszego człowieczeństwa |
Temat: [kino] jaki film ostatnio obejrzałeś...? ;> |
kozak131
Odpowiedzi: 337
Wyświetleń: 76947
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2014-12-26, 10:00 Temat: [kino] jaki film ostatnio obejrzałeś...? ;> |
Ostatnio w kinie "Bogowie" - najlepszy polski film jaki widziałem, no i "Interstellar" - też gorąco polecam |
Temat: Jak sprawdzacie swoje teksty przed opublikowaniem na blogu? |
kozak131
Odpowiedzi: 29
Wyświetleń: 10990
|
Forum: Ogólnie o blogach Wysłany: 2014-12-22, 00:09 Temat: Jak sprawdzacie swoje teksty przed opublikowaniem na blogu? |
Dziś mam nieco naiwne pytanie. Jak sprawdzacie swoje teksty zanim je opublikujecie? Kilka razy zaliczyło mi się wpadkę z ortografią (kilka znaczy 3 na ok 150 stron tekstu) - no ale nawet to nie daje mi spokoju. Poza tym cały czas w głowie mam to, że może jeszcze gdzieś są tam teksty z błędami:) Zazwyczaj ja przed publikacją daje do przeczytania siostrze. Czytam też kilka razy teks na głos. Są jakieś ciekawe strony do sprawdzania pisowni, ortografii? |
|