Wysłany:
2010-08-26, 02:15[Gmail] dzwoń na komórki i stacjonarne - Google VoIP
Czyżby Google chciało ukraść użytkowników Skype czy OovoO? Przed chwilą (a na blipie widzę, że niektórym już trochę wcześniej) wyskoczyła mi informacja, że od teraz mogę wypróbować nową usługę połączeń na telefony stacjonarne i komórkowe.
W oknie gdzie jest czat głosowy i wideo, nad lista kontaktów doszedł link "call phone".
Po naciśnięciu otwiera się okienko z klawiaturą numeryczną. Przetestowałem to od razu na swoim numerze i... zadziałało po chwili zadzwonił do mnie numer +17607058888. Nie odebrałem jednak połączenia, ale na pewno niebawem przetestuję to z jakimś znajomym. Google na start podarowało 10 centów, także na krótką rozmowę wystarczy
W wiadomości początkowej był także komunikat o darmowych połączeniach do USA i Kanady. Na stronie aplikacji czata jest jednak napisane "in USA" - także nie wiem, która informacja jest prawdziwa. Też spróbuję to sprawdzić.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).