paula.es
Blogger.Klub
Imię: Paula
|
Wysłany:
2015-01-20, 00:54 [Ocena] Dziewczyna na siłowni
|
|
|
Długo zastanawiałam się czy w ogóle prosić Was o ocenę mojego bloga, ale stwierdziłam, że przyda mi się opinia osób "z zewnątrz", więc przyjmę na klatę każdy hejt
Blog prowadzę o dość niestandardowej tematyce. Nie wiem czy można go podciągnąć pod tematykę banalnych pamiętników w każdym razie zapisuję w nim bez żadnych ściem drogę osoby, która potrafiła jechać autem 200m do sklepu [serio] do sportowego trybu życia. Wprawdzie nadwagi nie mam, ale zaczynałam sapać wchodząc na trzecie piętro, a to według mnie większe wyzwanie poprawić kondycję i wydolność organizmu niż zrzucić wagę. Bloga uważam za dość unikalnego, chociaż w samozachwyt nie popadam
Graficznie do tej pory nie wiem co mam z nim zrobić. Na przestrzeni ostatnich kilku dni przetestowałam około 30 szablonów i żaden nie odpowiadał zbytnio mi, a nawet jak już odpowiadał to nie pasował chociażby do tego, że różnego formatu wrzucam zdjęcia [fatalnie posty się rozjeżdżały - nie miałam cierpliwości przerabiać każdego postu z osobna], więc postanowiłam wybrać zwykły szablon dynamiczny, który - o dziwo - mi się podoba, a i uważam go za dość czytelny jak na treści, które publikuję.
Tak jak napisałam na blogu: nie uważam się za blogerkę tylko za sportowca [aspirującego]. W każdej kwestii każdą radę przyjmę na klatę, bo serio nie znam się na tym kompletnie, a i coś, co dla mnie może wydawać się spoko to dla czytelnika może być lipą, także nie pogardzę radami w kwestii grafiki jak i treści publikowanych na blogi i wszystko, co Wam tylko przyjdzie do głowy.
Adres bloga: http://dziewczynanasilowni.blogspot.com
Z góry dzięki za każdą konstruktywną opinię
|
|