No aż tak źle nie jest, dopiero poznaje ten motyw. Jestem w miejscu gdzie dopiero buduję go i dodaję trochę rzeczy. Trochę się zmieni jeszcze. Gdy rzeczywiście będę ciągle słuchał ze jest zły, to może powrócę do kafelków. Ale ten daje o wiele więcej możliwości.
______________________________________________________ life stylowy blog o smakach naszego życia
No dobrze. Mówi się do trzech razy sztuka. Tym razem znalazłem biały przejrzysty
motyw minimalistyczny i oby został na wieki... Co myślicie?
http://smakpodniebienia.p...lewizji-rzadzi/
______________________________________________________ life stylowy blog o smakach naszego życia
Jak naciśniesz na trzy kropki to przechodzi się do dalszej części. To taka moja forma 'czytaj dalej'. Albo jak ktoś woli nacisnąć na dwójkę i przejść na drugą stronę postu.
Blog wygląda trochę pusto, ale jego prostota ma swój urok. Nagłówek i odnośniki pod nim są trochę malutkie, moim zdaniem to może trochę burzyć całość. Ale ogólnie pozytywnie odebrałam Twojego bloga
Jak to mówią, pusta przestrzeń jest po to... aby była tam pusta przestrzeń A poważnie jest i niech czeka na swoją kolej. Spis treści mały, bo mniej ważny od contentu.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).