Podobny problem miałem na blogu testowym. Dwoiłem się i troiłem, aby znaleźć przyczynę i nic. Jak się potem okazało, to był problem ze strony bloggera i wszystko wróciło do normy.
Ale dobrze będzie, jak usuniesz gadżet obserwatorzy i wstawisz na nowo. Jeżeli nic się nie zmieni, to będzie to oznaka błędu bloggera i wszystko - jak już wspomniałem - wróci do normy po pewnym czasie.
______________________________________________________ Felietony, w szczególności motoryzacyjne, pisane w niebanalny sposób:
http://mateuszchomicki.pl
A no tak! Przecież sama wpisywałam tam 300 bo miało być duże okienko, a później zmieniłam na małe i to 300 zostawiłam. Ale głupol ze mnie Dzięki wielkie
Ten gadżet jest niepoprawnie skonfigurowany. Wskazówka dla webmastera: upewnij się, że adres URL strony głównej witryny w ustawieniach Sieci znajomych jest zgodny z adresem URL tej witryny.
Tak jak wspomniał Mateusz to często 'samo' się psuje i naprawia po jakimś czasie. Z tego co słyszałem Google będzie rezygnować z Obserwatorów na rzecz profili Google plus.
Może w związku z tym coś grzebią w zamkniętej Sieci znajomych, być może jest to wina także przekierowań. Jeżeli nie zmieniałaś adresu to pozostaje chyba tylko czekanie. Można dodać informację, że gadżet jest chwilowo niedostępny i żeby zainteresowani dopisywali Cię bezpośrednio na swoich listach czytelniczych w panelu Bloggera lub czytnikach RSS.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).