Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu
Wysłany:
2014-02-05, 02:13Wpisy na blogach inspirowane rozmowami na forum Blogowicza
Tak sobie pomyślałem, że lista czytelnicza będzie zawierała również tematy ze zbiorami linków do artykułów, które warto poczytać w wolnej chwili.
W tym wątku chciałbym zobaczyć Wasze posty, które zainspirowane zostały tematami i rozmowami prowadzonymi na naszym forum. Najlepiej razem z adresem tego wątku(ów) i krótkim, jednozdaniowym opisem (wstępem).
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
A ja po założeniu tematu w kulinariach, napisałam posta o pokarmie pocieszenia. Czyli o jedzeniu, którym leczymy wszystko to, co w życiu idzie źle.
Mnie zainspirowała dyskusja nt. zapłodnienia in vitro. Od jakiegoś czasu planowałem notki o tej tematyce, a dwa niższe wątki było mocną zachęta do pisania. A dla czytelności, to co chcę przekazać nt. in vitro podzielę na przynajmniej 3 artykuły. Dziś pierwszy z nich.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegÅ‚y. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegÅ‚y. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum