Pan Sleszyński
Wysłany:
2009-09-07, 18:39
emm napisał/a:
potem z koleżankami wywoływałyśmy duchy.
Moja droga nie łącz wywoływania duchów z horoskopami, wróżbami itd. Jeżeli kogoś przywołałyście to naprawdę bardzo trudno jest się pozbyć tego towarzysza.. Najczęściej są to złe duchy potocznie zwane demonami, która potrafią naprawdę schizować człowieka. Znam osobiście osobę, która po wywoływaniu duchów z koleżanką miały naprawdę potocznie powiem przesrane. Powiem tyle, tego winno się zabronić. Jeżeli nadal coś czujesz, iż jest nie tak to możesz napisać na pw, podpowiem Ci co zrobić w takowej sytuacji .
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 3 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 15 Mar 2006 Posty: 399 Miasto: Dom
Wysłany:
2009-09-08, 21:39
Omg. Padłem. Powstałem. I muszę odpisać.
Lol, nie ma czegoś takiego, ze Szatan siedzi sobie w Potterze, i jak w niego uwierzysz, to masz schize, i pocisz się w kościele. Aby szatan zainteresował się Twoją osobą trzeba tego naprawde chcieć, a nie zapalać świeczki i wołać w przestrzen: "Duchu duchu, duchu przyjdz!". Tak działa podświadomość. Tępy ksiądz nagadał dzieciom, ze muzyka Metalowa jest opętana przez szatana. Puścił wam beznadziejny film, w którym miał wam pokazać, jak bardzo nalezy modlić się, aby nie opetał Cię szatan. Osobiście znam osoby, nie wierzace w Boga, którzy chcieli naprawdę stać się sługami szatana, a i tak ten pajac z czerwonymi oczami do nich nie przyszedł. Raczej nie wierze w takie rzeczy jak opętanie, czy coś co zostało opisane wyżej. Według mnie to podświadomość, gdyż jest to wam wmawiane od dziecka, ze nie wolno robić, tego i tamtego, zeby szatan was nie opętał. Tyle z mojej strony na temat opętania.
A co do Magii, fajnie by było, czasami mam wrażenie, jakbym czuł ze mogę przenieść coś bez dotykania, ale to tylko uczucie, i jak już pisałem - podświadomość - za bardzo naczytałem się Harrych i innych Eragonów.
______________________________________________________ [you], nie czytaj moich postów, są bez sensu...
Pomogła: 1 raz Wiek: 31 Dołączyła: 31 Maj 2008 Posty: 156 Miasto: Zamość
Wysłany:
2009-09-09, 14:42
Brom napisał/a:
Aby szatan zainteresował się Twoją osobą trzeba tego naprawde chcieć, a nie zapalać świeczki i wołać w przestrzen: Duchu duchu, duchu przyjdz!.
i tutaj znowu padasz. nie wiem, może o tym nie wiesz, ale są pewne osoby, które wspomina się na religii, że zostały opętane przez szatana, bo miały wykonać taką misję. w ogóle nie chciały, aby szatan się nimi zainteresował, a musiały przez to umrzeć, aby pokazać jak ważny jest dla nich Bóg i że wypełnią każdą Jego wolę.
szatan interesuje się wszystkimi, przecież ciągle nas kusi! a takie gadanie, że trzeba mu się przypodobać, to nie wiem skąd wytrzasnąłeś ;c
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2009-09-09, 15:20
emm napisał/a:
szatan interesuje się wszystkimi, przecież ciągle nas kusi!
żyjąc przekonaniu, że szatan namawia nas do złych rzeczy np. palenia papierosów, podświadomie dzielisz winę na dwoje lub przerzucasz całą winę na "szatana", by zmniejszyć swoją winę.
emm napisał/a:
i tutaj znowu padasz. nie wiem, może o tym nie wiesz, ale są pewne osoby, które wspomina się na religii, że zostały opętane przez szatana, bo miały wykonać taką misję. w ogóle nie chciały, aby szatan się nimi zainteresował, a musiały przez to umrzeć, aby pokazać jak ważny jest dla nich Bóg i że wypełnią każdą Jego wolę.
Jeżeli mówisz w tym momencie o przykładzie Anneliese Michel, to wiedz, że cierpiała na przewlekłą bezsenność. Spróbuj spać 1-3 godzin na tydzień i zobaczymy, czy nie zobaczysz jakiegoś widma...
Pomogła: 1 raz Wiek: 31 Dołączyła: 31 Maj 2008 Posty: 156 Miasto: Zamość
Wysłany:
2009-09-09, 16:02
palenie papierosów? ja mówię o POWAŻNIEJSZYCH sprawach. pewnie nie przyszło ci na myśl, dlaczego ludzie ciągle robią sobie na złość, kłamią, zabijają, nie mają szacunku np. do rodziców, no cóż.
no ale, ja wiem że niektórym jest trudno uwierzyć w takie rzeczy jak opętanie, duchy, magia, złe moce itp. każdy ma swoje zdanie i każdy tłumaczy to sobie inaczej.
na świecie istnieje dobro i zło, wierzę w Boga, więc wierzę, że szatan też istnieje.
palenie papierosów? ja mówię o POWAŻNIEJSZYCH sprawach. pewnie nie przyszło ci na myśl, dlaczego ludzie ciągle robią sobie na złość, kłamią, zabijają, nie mają szacunku np. do rodziców, no cóż.
a jakie są kryteria wg których szatan wybiera kogo będzie bardziej kusił? załóżmy kiedy chodzi o tych, którzy nie zabijają, nie kłamią i mają szacunek do rodziców. jeśli odpowiedź brzmi: bo jedni potrafią się oprzeć pokusom to pytam - co szatan ma w takim wypadku do gadania, skoro jego kuszenie jest gówno warte przy odrobinie dobrej woli
no i przeszło mi przez myśl że taka jest ludzka natura. to bardziej logiczne chyba.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).