Pabiart Blogger.Klub
Dołączył/a: 26 Mar 2014 Posty: 30
Wysłany:
2014-06-21, 08:44
Ja dwa razy leciałem samolotem (na wakacje i z powrotem) i towarzyszył mi niemały stres.
Było to kilka lat temu, a ponownie mam lecieć w marcu i lekko się obawiam, może ze względu na to że będę leciał o wiele dalej niż wcześniej. xD
______________________________________________________ http://pabiart.blogspot.com/ Zapraszam na mojego bloga o rysowaniu!
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Pabiart Blogger.Klub
Dołączył/a: 26 Mar 2014 Posty: 30
Wysłany:
2014-06-21, 12:36
Poprzedni trwał niecałą godzinę, a teraz będzie trwał 2 godziny.
______________________________________________________ http://pabiart.blogspot.com/ Zapraszam na mojego bloga o rysowaniu!
Ja mam same dłuższe niż 1-2 godziny. Pierwszy mój lot trwał 4h (Sharm el-sheikh, Egipt), drugi raz około 3h (Rodos, Grecja) a trzeci był dzielony 1h z hakiem do Niemiec a potem jakoś prawie 12h do San Francisco.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Może nie odczuwam jakiegoś wielkiego lęku przed samym lataniem ale jak już jestem na pokładzie i w czasie lotu zdarzą się jakieś turbulencje to tak. Jest strach. Raz tak było jak wracałam z wakacji w Bułgarii. Ale tak to raczej nie.
gdyby nie zaproszenie od google, to nie wiem czy bym tam kiedykolwiek poleciał ale podróż minęła w obie strony całkiem nieźle. Czytałem na forach o długich podróżach i znalazłem info o dresach. Ubrałem takie spodnie i to był całkiem dobry pomysł. Nic mnie nie ściskało, nie było mi za gorąco ani za zimno. W drodze powrotnej sporo przekimałem nawet, więc wygląda na to, że nie odczuwałem strachu mimo ogromnej prędkości, wysokości i wielu godzin nad oceanem.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).