Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

::
Zamknięty przez: Htsz
2009-01-10, 01:35
Autor Wiadomość
Cwistak 

Dołączył/a: 03 Mar 2008

Wysłany: 2008-05-22, 18:49   

m@tarci napisał/a:

Watpie bys sie mu postawila, jakbys byla jego matka, spuscilby ci ww pier****, nawet bys nie zauwazyla, kiedybys lezala sponiewierana na podlodze.
Mysle, ze kazdy normalny człowiek zajalby sie tym wczesniej. Ale to są niemcy, nie mozna za wiele wymagać.

podziel si� tym postem na:

Utwórz darmowe konto na forum --- Zaloguj się --- Polub Blogowicza na FB!
Dołącz do grupy Bloggerów na FB

m@tarci 

Dołączył/a: 16 Sty 2008

Wysłany: 2008-05-22, 20:09   

No i tego nie rozumiem wlasnie, ich tzw. system jest taki zwalony, ze dopilnuja kazdego, zlapia za dupe kazdego, szczegolnie obcokrajowcow, ale jak chodzi o takie sprawy, to nie przywiazuja az takiej uwagi, na pochodzenie, jada rowno, po wszystkich.
Raz bylem chory i nie bylo mnie trzy dni w szkole, przynislem atest od lekarza i mamy tez taki specjalny zeszyt z ''przeprosinami'' dla nauczycieli od uczniow i ich opiekunow, przynioslem uzupelnione obydwa gowna.
A i tak czepiali sie, bo jeszcze chcieli pismo od matki/ojca, na kartce z zaswiadczeniem.
Trzy smieci, bo nie bylo mnie trzy dni w szkole, bo mialem zapalenie zatok, a i tak ledwo zywy chodzilem do szkoly, bo matka mnie wywalila, bo nie chciala miec problemow, to jakies chore.

Jak juz zaczalem, to moze skoncze, ten pol OT, ale jezszce nie czas na to.

Wiec ''tam'', jest ciekawie, uczniowie nie maja prawa chodzic sobie ot, przed 12:30, bo moze ich policja zgarnac, bo o tej godzinie takowa osoba musi byc w szkole, jesli sie nie ma lekcji, to co, nie, oni wiedza lepiej, jesli nie ma swieta i jest normalny dzien, w ktorym wszyscy uczniowie maja normalne lekcje i chodza do szkoly, to przed 12:30 musza byc w szkole, co jak 4 z 6 nauczycieli jest chora i nie ma 2/3 lakcji? nic, panowie/panie policjan(tki)ci wiedza lepiej, czy my mamy lekcje czy nie ^^
No coz, czesto jak nikogo nie bylo w domu i nie mielismy juz wolne, to przesiadywalem na mojej dzilnicy, taki ja, niech siedzi na swojej dzielnicy, jak chce zyc^^''
I odnosnie tego przesiadywania, czesto musze natykac sie na patrol, ale to zadna nowosc, zawsze mialem zaje***te szczescie i teraz, od jakiego miesiaca jest taka, dosc ladna, ale b wysoka, pani policjant, zwykle uciekalem, po kilka dziurach i uliczkach mieli dosc, ale ta laska jak ruszyla, to nie trwalo to nawet trzech minut :wstyd:
Nawet mowi mi po imieniu, z przyzwyczajenia, ale zawsze cholera, musi dzwonic do szkoly i rodzicow, ''by sie upewnic''.

Jaki moral z mojej hisoryjki, opartej na faktach? taki ze jak widzisz laske w mundurze, to nawet nie probuje uciekac, tylko sie poloz na ziemi i czekaj.
Btw. jak lans, to lans, w ogole zyje w getto, z chlopakami mamy takie acje, ze glowa mala, ja jest bossem gango, p nie dlugo awansujemy na mafie, czesto kradniemy cukierki u turka, juz mielismy sprawe, ale moj ziooo wbil ze spluwa i wszystkich rozwalil, jutro znow, mamy akcje, tym razem lizaki.
NarQ, ziooo.

No dobra, musze zalozyc oddzielny topic, bo moja tworczoasc az wylewa sie, tak ot, sama z siebie :P

Tobiasz 

Imię: Tobiasz
Dołączył/a: 11 Wrz 2006

Wysłany: 2008-05-22, 22:48   

m@tarci napisał/a:

No i tego nie rozumiem wlasnie, ich tzw. system jest taki zwalony, ze dopilnuja kazdego, zlapia za dupe kazdego, szczegolnie obcokrajowcow, ale jak chodzi o takie sprawy, to nie przywiazuja az takiej uwagi, na pochodzenie, jada rowno, po wszystkich.
Jak widać Polacy są dyskryminowani przez Niemców.

m@tarci napisał/a:

Wiec ''tam'', jest ciekawie, uczniowie nie maja prawa chodzic sobie ot, przed 12:30, bo moze ich policja zgarnac, bo o tej godzinie takowa osoba musi byc w szkole, jesli sie nie ma lekcji, to co, nie, oni wiedza lepiej, jesli nie ma swieta i jest normalny dzien, w ktorym wszyscy uczniowie maja normalne lekcje i chodza do szkoly, to przed 12:30 musza byc w szkole, co jak 4 z 6 nauczycieli jest chora i nie ma 2/3 lakcji? nic, panowie/panie policjan(tki)ci wiedza lepiej, czy my mamy lekcje czy nie ^^
Dzięki bogu, że tego w Polsce nie ma.

[ Dodano: 22-05-2008, 23:52 ]

m@tarci napisał/a:

Nie chce mi sie rozpisywac i widzialem to juz jakis czas temu, ale jednak warto, zobaczyc to jeszcze raz.

http://pl.youtube.com/watch?v=9s_FGE-Mw2Q

Co sadzicie na ten temat?
To wina matki, że niewychowała dzieciaka i sama musi nękać się z tym problemem. Ja bym takiego dzieciaka wysłał do psychiatryka.

[ Dodano: 22-05-2008, 23:53 ]
Z tego filmiku nie zrozumiałem zbyt wiele. Jedynie jakieś pojedyńcze słówka.

godson90 

Dołączył/a: 05 Sie 2007

Wysłany: 2008-05-23, 07:24   

http://youtube.com/watch?...feature=related

Mam pytanko... co on robi przy tyn biurku ? :D
Daj ktoś dialog.

Krzysiek 
WordPress.Klub
Pan Cosiek

Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof
Dołączył/a: 18 Maj 2008
Miasto: R-ków.

Wysłany: 2008-05-24, 13:01   

nie mam zielonego pojęcia... podziwia kolorowy ekran?

Nie jestem pewien czy by psychiatryk tu pomógł. Od nafaszerowania tabletkami jego osobowość się nie zmieni.
Wina leży po stronie rodziców, gdy Felix był dzieckiem wszystko podstawiano mu pod nos. Tupnął nóżką pod sklepem i mamusia już mu kupiła nową zabaweczkę. Nie chciał zjeść obiadku, to mamusia oferowała mu dania zastępcze.
Gdy był już nieco starszy i matka nie chciała się zgodzić na coś np. pójście do kina i powrót późno w nocy, on trzaskał drzwiami, rzucał czym popadnie i krzyczał "Ty mnie nie kochasz! Nienawidzę Cię". Po tym przedstawieniu rodzic ulegał.
Przez te wszystkie lata rósł w przekonaniu, że on jest panem świata i jemu wszystko się należy.

Osobiście mi się podobał program w którym "złych" nastolatków z USA, Wielkiej Brytanii i Kanady wysłano na pustynie i tam je "uczono odpowiedniego zachowania" w spartańskich warunkach, gdzie się z takimi osobami nie cackano.

::
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi