Telefon - Nokia N95 jestem jak najbardziej zadowolony z niej.
Odtwarzacz Mp3 - Creative Zen V Plus 4GB świetny chociaż drogi ale za to ma dużą pojemność.
Odtwarzacz Mp4 - U10 Clix 4GB (iRiver) największy błąd w moim życiu kupiłem ze względu na jakość miałem go 2 miesiące zabrałem go na plaże wszystko świetnie dopóki nie zacząłem grać w siatkę skakałem leciałem na wyświetlacz i pękł z własnej głupoty nie polecam a na gwarancje oddać nie mogę bo to nie uszkodzenie fabryczne.
godson90
Wysłany:
2007-09-27, 14:20
Ja osobiscie mam mp3 w telefonie;d ale na codzien raczej kozystam z mojej mp4 mpower te gadzety sa bardzo przydatne... koffam je
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2007-09-27, 21:28
mp4 mam ale jest do chrzanu bo co prawda ma 2 GB pamięci to trzyma maksymalnie jakąś godzinę
mp3 - Creative Star Academy 256 MB (szczerze mówiąc nawet mi to wystarcza)
telefon - Sony Ericsson K700i, ale planuję zmienić, nie wiem na jaki
Hytyszowa [Usunięty]
Wysłany:
2007-09-28, 00:21
mam przepiekna podrobke iPoda Nano smiga bez zarzutu a cena dwukrotnie nizsza mozliwosc ogladania zdjec filmow teledyskow , czego ja nie uzywam wlasciwie ale fakt faktem funkcje czasem przydatne. A telefon? ukochana v3
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).