ja mam Sony Ericsson w380i i kartę 521mB do niego i całkiem mi to wystarcza
mp3 mam też, Korra ale nie używam, chyba, że jako PenDrive
mp4 gdzieś tam w szafce leży, bo muszę nowy port i kabel kupić i jakoś się od roku nie mogę zebrać
______________________________________________________ |||||
Innerpartysystem - die tonight live forever
Imię: Sabina Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 03 Sie 2008 Posty: 517 Miasto: Z południa
Wysłany:
2009-01-11, 13:41
ja mam se k510i z zawrotną pamięcią 20mb
miałam mp3 to mi brat przez przypadek rozwalił ,
i teraz przymierzam się do kupna mp4 tylko nie wiem jeszcze jakiego
______________________________________________________ Nie ma podpisu. Uciekł
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 3 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 15 Mar 2006 Posty: 399 Miasto: Dom
Wysłany:
2009-01-14, 16:22
Jak to opanujesz to zajmuje minutę, góra dwie... ;]
______________________________________________________ [you], nie czytaj moich postów, są bez sensu...
Lipka08
Wysłany:
2009-01-15, 00:09
A ja SE K800i^^ super telefonik, chociaż mówili że się wiesza, nic z tych rzeczy, ma świetny głośnik także można śmiało słuchac z niego muzyki. Polecam go, warto .
Ostatnie lato miałam mp3 brata. Niestety urządzonko wpadło do basenu^^ teraz siedzę na allegro i szukam mp4. Zobaczymy czy bedzię warto kupic;).
godson90
Wysłany:
2009-01-15, 10:02
Ja teraz szaleje na noki e51 i muszę powiedzieć że nawet fajny jest ten telefonik ...
Ze swojego mp4 korzystam tylko w aucie ( jak muszę czekać na matkę, gdy jest na zakupach ). Kupiłem sobie adapter i wszystko śmiga.
mi sie ostatnio Nokia 5220 podoba i oczywiście moje Nokia 3300... na razie muszę się cieszyć tymi dwoma co mam, ale koło maja coś nowego się trafi na pewno
______________________________________________________ |||||
Innerpartysystem - die tonight live forever
Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2009-01-15, 21:32
powiem Wam, że przez długi czas korzystałam z karty pamięci w telefonie swoim, ale w końcu doszłam do wniosku , że radio mi w zupełności wystarczy. a jak potrzebuję muzykę na drogę, to teraz korzystam z oddzielnej mp3. tym bardziej, że telefon się szybciej rozładowywał.
a co do telefonu, to jestem posiadaczką dwóch. SE p990i i od niedawna motorola W377 (różowa ) i wolę motorolkę, bo jest łatwiejsza w obsłudze. nie korzystam na co dzień z tych wszystkich funkcji jakie daje mi sony ericsson i coraz rzadziej gdzieś go ze sobą zabieram nareszcie dorosłam do tego, aby docenić praktyczność telefonu
tym bardziej, kiedy muszę szybko skontaktować się z szefem i powiedzieć, że chyba zdarzyło mi się zaspać ...
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
mp3 popsułam... ale to normalne.
mp4 nie posiadam i nie posiadałam, bo wiem ze długo by nie wytrzymała...
Telefon? Nokia 7373. Taki zwykły... wszystko co mi potrzebne ma więc więcej mi nie trzeba
______________________________________________________ ...czasem trzeba zamilknąć, żeby zostać wysłuchanym ...
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).