Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2008-04-23, 16:09
Kiedyś pisałam ładne i równe literki, dopiero w liceum zaczęłam bazgrolić, ponieważ musiałam nauczyć się szybszego pisania (skończyła się era dyktowania notatek przez nauczycieli)... A teraz, biorąc pod uwagę studia na jakich jestem częściej piszę cyferki niż literki... Także człowiek może się po prostu odzwyczaić . W każdym razie czyżby ze zmianą charakteru pisma mógł się zmienić mój charakter?
Ja to tak, wiesz... czyli, że jestem taka... niedokładna
Nawyk mam już od szóstej klasy, kiedy robiłam wszystko naraz, pisałam, przepisywałam, rysowałam i wymyślałam głupie wierszyki o_O Ostatnio nawet przepisywałam zeszyt od religii na matmie ^__^'
Niech to szlag i cholera jasna trafi ten temat , probuje cos wymyslic i nie moge , jak juz cos se ubzduram , to przychodzi nowy problem , musze to napisac jeszcze...
Na tych cholernych kartkach nie da sie kasowac , niech je wszystki szlag trafi.
Jak probuje pisac powoli , to mi to nie wychodzi i pisze za szybko i przez to nie potrafie jednego zasranego tekstu napisac bezblednie.
Przez was mam nowe problemy zyciowe...
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).