Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2008-06-06, 19:31
ja też mogę pokazać moje 'zacne' pismo tylko musie wybrać wariant:
a) starannie prawa ręka
b) gryzmoły - prawa ręka
c) staranie lewa ręka
d) gryzmoły lewa ręka
e) wszystko na raz xD
Moze spasujemy :p
Robimy zaklady kto pisze lepiej/ladniej obiema rekami?
Jeszcze prawej nie opanowalem do perfekcji, ale w lewej dobrze mi sie trzyma dlugopis, ale pioro juz nie, bo sie rozmazuje, jak pisze lewa.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2008-06-06, 23:28
ponoć są specjalne pióra dla leworęcznych mama mi kiedyś taki kupiła ... bez sensu.. może rzeczywiście pisało się wygodniej, ale na szczęście nauczyłam się pisać dobrze piórem zwykłym
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2008-06-08, 00:15
Ja kiedyś pisałam drugą stroną pióra w ogóle . Co by pismo było cieńsze. Wiecie... Stalówkę o sto osiemdziesiąt stopni obracałam. Ja to miałam pomysły, co?
Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2008-06-08, 12:47
Zzielona, to mam nadzieję, że używałaś do tego jakichś tanich piór przecież takie coś niszczy stalówkę :> ale wiem, co masz na myśli. sama też kiedyś wpadłam na taki głupi pomysł, ale zmądrzałam, kiedy zaczęłam robić dziury z papierze
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2008-06-08, 18:02
Amira, a ja się nauczyłam tak pisać, że nie zostawiałam dziur w papierze! Ha! W każdym razie na pewno niszczyłam stalówkę. Oczywiście tylko tym tanim piórom bo tych lepszych to raczej nikt nigdy mi nie kupował. No bo po co dziecku jakieś wypasione pióro? Choć powiem, że teraz chętnie takowym bym popisała . Zawsze lubiłam przybory piśmiennicze .
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).