godson90
Wysłany:
2010-06-29, 21:19
-Jeśli jest naprawdę gorąco to zawszę siedzę w kuchni ponieważ mam tam klimatyzator.
-Ogólnie piję dużo niegazowanej wody ( ok. 4l. dziennie ) - nawet jeśli jest środek zimy
- Staram się nie wychodzic z domu w samo południe.
- Zawszę po upalnym dniu otwieram na noc okno w pokoju. Komarów się nie boję bo mam specjalną siatkę
ci co mają ogrody zawsze mogą sobie rozstawić basenik i cały dzień się wylegiwać pod parasolem ewentualnie jak dysponujemy większym kawałkiem ziemi za domem warto zrobić mały staw, tworzy przyjemny mikroklimat i odświeża powietrze, nie wiem jak z komarami, ale chyba da się temu jakoś zaradzić
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2010-06-29, 22:07
pudi91 napisał/a:
Zawszę po upalnym dniu otwieram na noc okno w pokoju. Komarów się nie boję bo mam specjalną siatkę
A mi komary i inne dziadostwa gromadzą się przy lampie na suficie. W nocy mnie nie gryzą, a rano już ich nie ma. Nie zabijam ich, bo nie chcę sobie zabrudzić ścian.
Wysłany:
2010-06-30, 07:19
Htsz napisał/a:
nie wiem jak z komarami
Komary komarami, ale gzy wkurzają
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2010-06-30, 10:57
Rododendron napisał/a:
ale gzy wkurzają
O tak! Blisko mnie jest takie miłe małe źródełko z czystą, zimną wodą - ale nie da się tam posiedzieć nawet przez chwilę, bo zaraz gryzą te cholerstwa.
Komarów u mnie nawet nie ma tak dużo - nie otwieram okna tylko jest jest już wieczór i w pokoju świeci się się światło - dopiero jak już je zgaszę, to wtedy nie wlatują.
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).