Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Wysłany:
2010-06-11, 06:19
Zasłoniłam okna roletami.
Otwieram okno przed 12, potem wszystkie zamykam.
Piję przeogromne ilości wody
Sru na działkę, bo tam staw XD
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2010-06-11, 14:48
Piję dużo wody, nie siedzę na słońcu, wchodzę do wanny kilka razy w ciągu dnia
Lubię jak jest ciepło, u siebie jest szczęśliwa w temperaturach ok 30 stropni - ale w mieście jest wtedy nie do wytrzymania, staram się więc unikać jeżdżenia do miasta (szczególnie komunikacją publiczną - najlepiej zero autobusów w lato).
Trzymam się zasady - powyżej 25 stopni nie noszę czarnych ubrań najlepiej białe bluzki i sukienki.
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
ja pije dużo wody nawet jak nie ma upałów, kiedy nadchodzą schodzi jej większą ilość, zazwyczaj schłodzona.
Biorę po kilka pryszniców dziennie i co najśmieszniejsze to ciepłe/gorące prysznice/kąpiele są efektowniejsze. Po takiej dawce ciepła organizm się schładza próbują przywrócić normalną temperaturę i czuje się ulgę.
Ostatnio zaopatrzyłem się a karnet benefit i zamierzam gorące dni spędzać na basenie jeżeli będę w tym czasie w mieście.
Mieszkanie mam akurat w miarę zacienione, jednak jakiś wiatraczek by się przydał... trzeba jednak poszukać sposobu na dmuchanie bez zużywania prądu
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2010-06-11, 17:13
U mnie w domu działają 2 wiatraki i okna są otwarte cały czas. A roleta tylko jedna zasłonięta, bo mi w monitor słońce świeci.
Pomógł: 11 razy Dołączył/a: 31 Mar 2007 Posty: 93 Miasto: UK
Wysłany:
2010-06-14, 15:31
w upalne dni to polecam zimne drinkowanie i zimny prysznic ale jak jest totalna przeginka to wanna pelna wody z odrobina kostek lodu i zimny browarek relax gwarantowany (jak nie ma nikogo innego na chacie kto chce zrelaxowac sie tak samo hehe) a wieczorkiem do snu wiatraczek na cichym begu
Oj tak, tylko ja się przesadzi to mamy mały problem
jasne, pijesz sobie grzecznie, jest fajnie, wyjdziesz na słońce i chlast
nie nie, picie nocą, i następnego dnia się nie wychodzi.
Przynajmniej mnie na Słońcu bardziej "siecze"
Krzysiek napisał/a:
włączam sobie wiatrak
pozazdrościć.
moje, ekhm, tak, woda z lodówki (zamrażalnik siostra przebiła nożem, więc liiipa!)
innych brak, no chyba że liczą się krótkie spodenki xD i paradowanie po domu bez koszulki.
______________________________________________________ |||||
Innerpartysystem - die tonight live forever
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2010-06-15, 16:59
Yzoja napisał/a:
zamrażalnik siostra przebiła nożem
o_O
Dzisiaj jakoś chłodniej, ale od kiedy są te upały piję bardzo dużo wody. Polecam!
no bo...
było pełno lodu od środka, więc siostra chciała ten lód zeskrobać i przebiła ten metal, uciekł cały gaz i po zamrażalniku.
^ dobrze że lodówka działa normalnie.
______________________________________________________ |||||
Innerpartysystem - die tonight live forever
Wysłany:
2010-06-15, 20:52
Yzoja napisał/a:
miglu149 napisał/a:
Yzoja napisał/a:
zamrażalnik siostra przebiła nożem
o_O
no bo...
było pełno lodu od środka, więc siostra chciała ten lód zeskrobać i przebiła ten metal, uciekł cały gaz i po zamrażalniku.
^ dobrze że lodówka działa normalnie.
Mehehe To lepsze niż moje spalenie zapiekanek w mikrofalówce
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).