Chce, ale boje się ze będę żałowała, dlatego moze dopiero +25
dlatego mam zasade - zanim cos zrobie, wybieram wzor i miejsce i przez pol roku nie moze sie pojawic w tym żadna zmiana
teraz, jak juz synek sie urodzi, robie sobie pysk mojego św pamięci pieska z wieńcem laurowym na dłoni i zakrywam krzywą skaryfikację na przedramieniu wzorem mojego królika jako kapelusznika z alicji :d (tak mi sprytnie mąż zaprojektował). A w planach dużo, tylko, że właśnie ciągle coś zmieniam i poprawiam, a wtedy kolejne pół roku czekania
Ma kolejne dwa, trzy wzory w głowie (jeden inspirowany wzorami w zbożu robionymi przez ufo, inny to znak naukowców jaki zrobię po ukończeniu mgr, i kluczyk który będzie miał w sobie serpentynkę przeplecioną przez znak paragrafu ). Nawet miejsca upatrzone już na nie!:) Jak trochę odbiję się od dna finansowego to coś skrobnę na pewno
______________________________________________________ Gdyby jutra miało nie być . . .
jedyne co może kiedyś ewentualnie to porta semper aperta est na nadgarstku. bo myślę o tym już od dawna, ale wciąż nie jestem przekonana, czy to nie jest głupi pomysł. kiedyś chciałam sobie wytatuować nazwisko chłopaka na nadgarstku, więc nie bardzo teraz mam do siebie zaufanie w kwestiach swoich zachcianek
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).