Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2009-03-04, 16:29
Ludzie zlitujcie się, jak ktoś, kto naciąga ludzi może w pełni legalnie pracować?
To może niech jeszcze zaczną rejestrować znachorów, pseudo masażystów i ślusarzy udających dentystów.
Skoro wróżka ma być pełnoprawnym zawodem, to dlaczego nie panie pracujące pod latarniami?
Bartek WordPress.Klub Powrotny
Zaproszone osoby: 15
Imię: Bartek Pomógł: 3 razy Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
Wysłany:
2009-03-04, 23:27
Wróżka jako zawód?. Jedno wielkie nieporozumienie i uważam że to bardziej praca dorywcza.
Hmm.. co do pań pod latarnią, to wyobrażasz sobie gdy po "usłudze ( no w tym momencie tak to by się nazywało)", Pani wystawiła by paragon?
dla niektórych to całe życie i z tego się utrzymują ludzie na prawdę lubią chodzić do 'wróżek' i dowiadywać się co ich czeka większość z nich bierze sobie to co mówi taka wróżka do serca
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jeśli komuś to pasuje, niech sobie tak zarabia (a jeśli jest dobry to zapewne sporo), ja bym tak nie mogła. Nie wierzę w tego typu rzeczy. Wciskać ludziom kit i jeszcze brać za to pieniędze to zdecydowanie nie dla mnie. Jeśli ktoś tam sobie chce chodzić do wróżek i wierzyć w to co usłyszy jego sprawa.. przechodzę koło tego obojętnie. Tylko żeby od razu pełnoprawny zawód z tego robić? Takie dość dziwne i dla mnie niezrozumiałe, ale mam 15 lat i nie muszę wszystkiego na tym świecie rozumieć. -.-
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2010-02-27, 15:13
No cóż... Zawód jak każdy inny, haha! Wiecie... Bo zawody są kształtowane do wymagań i potrzeb ludzkich, a że ludzie zamiast iść w stronę rozwoju raczej się cofają... I wciąż wierzą w jakieś horoskopy i inne głupoty. Zawsze znajdą się jacyś cwaniacy, którzy żerują na ludzkiej głupocie - sądzę, że wróżki i inne tego typu stwory są właśnie takimi naciągaczami.
Wczoraj mój mężczyzna opowiadał mi, że wróżki przestrzegają przed oszustkami - wróżkami! A te oryginalne wróżki to niby kto to jest jak nie oszust? Parodia jakaś.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).