Ja jestem za systemem... jakby to nazwać... postdemokracji, o! Czyli czegoś w stylu rządów sanacji tyle, że z osobami bardziej rozgarniętymi (ze mną na czele )
albo sojusz, albo wystąpimy w przeciwnych narożnikach, czego bym nie chciała.
Władca Absolutny powinien być jeden!
kobiety rządzącej polską nie było od średniowiecza, daj mi chociaż jedną kadencję ;D
chyba że...
nie, to była głupia myśl xD
Rododendron, dziękuję.
______________________________________________________ |||||
Innerpartysystem - die tonight live forever
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2010-04-29, 20:08
Raczej myślałem o grupie, ale raczej takiej bezpartyjnej W której Ci "politycy" spostrzegali by państwo, nie jako duży obszar do utrzymania, ale jako organizację lub specyficzną firmę, która ma sprawnie funkcjonować i rozwijać się ^^
Raczej myślałem o grupie, ale raczej takiej bezpartyjnej W której Ci politycy spostrzegali by państwo, nie jako duży obszar do utrzymania, ale jako organizację lub specyficzną firmę, która ma sprawnie funkcjonować i rozwijać się ^^
no i dobra, czyli... wbijamy całą ekipą do rządu? ;D
Soulo napisał/a:
A ja chce być Wicemarszałkiem sejmu, i 30 tysięcy miesięcznie ! :>
30000 minus moje 200zł ;D na edukację xD
______________________________________________________ |||||
Innerpartysystem - die tonight live forever
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).