Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
p.s. zainteresowanie zboczeńców internetowych jest dość spore, ludzie wchodzą na nasz temat poszukując materiałów dla dorosłych, czyli nagich mieszkańców big brothera
patrząc od czasu do czasu na tych rozrywkowych ludzi wnioskuję, że chyba będzie się można spodziewać jakiejś akcji typu sex frytka & ken pod prysznicem a wy jak myślicie ?
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2007-09-15, 22:28
Ogladalam to z 10 sekund, jak zobaczyłam jakies puste lafiryndy gadające o dupiemarynie to od razu przelaczylam. Nie rozumiem jak mozna pasjonowac sie takimi rzeczami, zwlaszcza, ze moda na tego typu reality show dawno minela. O wiele bardziej wole obejrzec Animal Cops, albo inne ASPCA lecące na Animal Planet niż to co tam jacys ludzie o przecietnej inteligencji, aparycji i ogolnej wiedzy zyciowej mowią. Rozrywka na niskim poziomie dla ludzi laknacych chyba jakisch ekshibicjionistycznych uciech. Jak ktos to oglada to watpie w dobry gust tej osoby, nie wspominajac o dojrzalosci. Tak wiec, dla dzieciakow, czemu nie, big brothera pierwszego chyba nie pamietaja albo nie ogladali, wiec dla nich jest to nowosc, dla mnie to ciezkostrawny odgrzewany nalesnik od ktorego trzymam sie z daleka.
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
bo to tania rozrywka dla mas. pokażemy wam dwudziestkę głupoli co się dali zamknąć na X miesięcy a wy dacie nam zarobić na smsach i poprawić oglądalność tv4 nikt normalny tych smsów nie wysyła, więc nieciężko się było domyślić jaki jest target programu
Bartek WordPress.Klub Powrotny
Zaproszone osoby: 15
Imię: Bartek Pomógł: 3 razy Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
Wysłany:
2007-09-18, 23:21
Może zrobilibyśmy z tego tematu kolekcje Filmików z YouTube (BB4) ?
Bartek WordPress.Klub Powrotny
Zaproszone osoby: 15
Imię: Bartek Pomógł: 3 razy Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
Wysłany:
2007-09-19, 16:22
Htsz napisał/a:
jeżeli ci się to do czegoś przyda, pamiętaj o tym aby nie zamieszczać tych dla dorosłych, albo je jakoś oznaczyć.
ona startowała na miss... a co gorsza, dzisiaj widziałem jej fan klub... jeżeli to są idole dzisiejszej młodzieży to nie chce chyba dożyć kiedy ta młodzież będzie zarabiała na moją emeryturę... bo się nie doczekam
Fireman [Usunięty]
Wysłany:
2007-10-04, 12:34
Sluchajcie , ogladam nowa edycje od samego poczatku i powiem wam ze jest swietna. Bardzo ciekawe osobowosci (moja faworytka - Jola) duzo akcji i ciekawych pomyslow BB , zupelnie jak w poprzednich edycjach. Jest super !!!
czyli teraz liczy sie pusta rozrywka przeplatana nagimi elementami pod prysznicem :> ? Big Brother to swego rodzaju sposób na zbadanie jak zachowa się grupa ludzi w zamknięciu, ale czy te osoby serio są takie ciekawe ? są takie jak ty, ja, twoi znajomi ? ja bym się obraził jakby ktoś powiedział, że to odzwierciedlenie typowego polaka
do takich programów biorą osoby kontrowersyjne - patrz bar czy inne wymysły polsatu - ale co poza marną rozrywką dla mas to oferuje ? moim zdaniem zero edukacji - cofa w rozwoju bardziej niż teletubisie
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).