no może nie wszystko przesadzasz "national geographic" itp. to fajne telewizje przynajmniej obiekty pokazywane przez tamtejsze oko wielkiego brata zachowują się zgodnie z naturą
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Wysłany:
2007-12-16, 23:20[bb4] kto wygra Big Brother 4.1 ?
właśnie oglądam finał tego cyrku, szczęśliwy jestem, ze już się kończy, oby zyski były marne i pomysłodawcy nie zechcieli robić wersji 5.1
w finale znalazła się Jolka Rutowicz, której video wklejałem wcześniej, sam fakt świadczy o poziomie, ona robiła ten program swoją głupotą. Nie napisałem tego z żadnej zazdrości, oceniam po tym co widzę na ekranie, koleś pyta ją czy za 30tyś PLN zrezygnuje a ona pyta ile to funtów i ile za to błyszczyków można kupić...
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Wysłany:
2007-12-16, 23:34Jola Rutowicz wygrała Big Brothera
no i się nie myliłem Jolanta zgarnęła kasę 100 tysięcy złoty, współczuję tej drugiej
Teraz jola będzie miała liczenia, jak kupuje błyszczyki po 5plnów to będzie ich miała z 20 tysięcy... albo podzieli sumę i za połowę nakupi latexu i tipsów
przed chwilą napisałem, że mam nadzieje na brak kontynuacji, jednak się myliłem, na szczęście nie leci to na Polsacie, i chociaż mam nadzieję, że lecieć nie będzie.
tak więc drodzy czytelnicy, przygotujcie sie na Big Brother 5
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).