Wszystko zależy od humoru i chęci na dany film. Osobiście bardzo lubię komedię jak i horror, z taką różnicą ,że jeżeli mam oglądać horror musi być dobry. Komedia natomiast może być łatwa, lekka i przyjemna.
Komedia, ale jak horror to tylko na wyższym poziomie.
Horrory tańszej produkcji to obrzydlistwo, ciągle erotyczne sceny, sztuczne cycki i jakieś dziwne stosunki płciowe potworów z kobietami... fuuuuuu!
______________________________________________________ Mamspired- parentingowy blog lifestyle.
Jak już coś oglądać to komedię...
Nie lubię jak mnie się straszy ...
Panna Marchewka Blogger.Klub
Imię: Dominika
Wiek: 35 Dołączyła: 10 Mar 2013 Posty: 28 Miasto: Koszalin/Słupsk
Wysłany:
2013-04-23, 16:00
oj komedia jak najbardziej- horrorów się boję- właściwie nawet panicznie ich się boję potrafię krzyczeć podczas seansu ^^ zresztą i tak połowy wtedy nie widzę bo głowę chowam w rękach ^^
Zdecydowanie wolę komedie, ale nie mam jakieś ulubionej. A jeśli już mam oglądać horror, to tylko z kimś obok , choć też zależy jaki, bo na pewnej stacji tv jest wiele takich, które bardziej śmieszą niż straszą.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).