Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu
Wszystko zależy od humoru i chęci na dany film. Osobiście bardzo lubię komedię jak i horror, z taką różnicą ,że jeżeli mam oglądać horror musi być dobry. Komedia natomiast może być łatwa, lekka i przyjemna.
Komedia, ale jak horror to tylko na wyższym poziomie.
Horrory tańszej produkcji to obrzydlistwo, ciągle erotyczne sceny, sztuczne cycki i jakieś dziwne stosunki płciowe potworów z kobietami... fuuuuuu!
______________________________________________________ Mamspired- parentingowy blog lifestyle.
Wysłany:
2013-03-06, 18:17
Jak już coś oglądać to komedię...
Nie lubiÄ™ jak mnie siÄ™ straszy ...
Panna Marchewka Blogger.Klub
ImiÄ™: Dominika
Wiek: 33 Dołączyła: 10 Mar 2013 Posty: 28 Miasto: Koszalin/Słupsk
Wysłany:
2013-04-23, 17:00
oj komedia jak najbardziej- horrorów się boję- właściwie nawet panicznie ich się boję potrafię krzyczeć podczas seansu ^^ zresztą i tak połowy wtedy nie widzę bo głowę chowam w rękach ^^
Wysłany:
2013-08-07, 08:15
Zdecydowanie wolę komedie, ale nie mam jakieś ulubionej. A jeśli już mam oglądać horror, to tylko z kimś obok , choć też zależy jaki, bo na pewnej stacji tv jest wiele takich, które bardziej śmieszą niż straszą.
Zdecydowanie Horror. A w ramach tego chciałbym polecić nowość (horror) pt. 'Obecność'. Dawno nie oglądałem horroru, po którym serio mam miłe wrażenia.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegÅ‚y. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegÅ‚y. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum