A ja wolę horrory. Ale sensowne horrory, nie takie na zasadzie "im więcej krwi i obrzydlistwa tym lepiej". Podobają mi się horrory typu "Sierociniec" Guillermo del Toro, które nie są może przerażająco straszne ale mają ciekawą fabułę
Ja lubię jedno i drugie, tylko jakoś na dobry horror nie mogę trafić, a dobrych komedii widziałam już kilka. Ot, choćby czarna komedia Jabłka Adama. Albo sensacyjno-kryminalna komedia Hot Fuzz. Albo wiele innych. Toteż siłą rzeczy wybiorę komedię.
Ale może kiedyś to się zmieni. ^^
______________________________________________________ – A fella I knew in El Paso took all his clothes off and jumped on a cactus. I asked him same question: „why?”.
– And...?
– He said: „It seemed to be a good idea at the time”.
[Vin, "The Magnificent Seven"]
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).