Wysłany:
2007-03-11, 15:43[Polsat] Jak Oni Śpiewają ?
Polsat reklamował dość mocno i nadal reklamuje swoje nowe Show "Jak oni śpiewają ?", którego dwa odcinki już za nami... iii... powiem szczerze, że w pierwszym do przełączenia tego wystarczył występ łamiącego angielszczyznę aktora (nie pamiętam nazwiska) a przy drugim odcinku odechciało mi się jeść pizze...
Prowadzącymi są (jak już większość wie): fenomenalny Krzysztof Ibisz oraz piękna Kasia Cichopek (oglądnijcie sobie reklamówkę biezlizny Samantha mmm)
żeby tego było mało wszystko zieje się na żywo a ocenia to jeszcze lepsze Jury... Rudi Schuberth, Edyta Górniak iiiii pani Elunia Zapendowska
jak wam - czyli tym coto widzieli - podoba się ten program ?? ponoć to ma lepszą oglądalność niż "taniec z gwiazdami" ... jeżeli to prawda - mamy tragiczną publikę telewizyjną, albo na prawde w tym czasie nie ma co oglądać...
moja opinia jest następująca - śpiewają tragicznie i to jeden z głupszych rogramów, którego nie mam zamiaru oglądać w dodatku zwycięzca nagra płyte... tylko kto ją kupi ?
zapraszam do rozmowy i odsyłam także na blog Łukasza, który wyraził jużswoją opinię na ten temat
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2007-03-11, 20:59
Nie lubie słuchać fałszowania dlatego już 3 odcinka nie zamierzam oglądać. W Tancu z gwiazdami przynajmniej coś fajnie wychodzi i da się to oglądać, a muzyka też jest fajna. Polsat ma koszmarne programy, ten Show Time to była tragedia, a to jest następna tragedia.
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).