z tymi stacjami jest bardzo różnie, jak coś wydarzy się ważnego, każdy pokazuję to samo, także bez różnicy, jeśli natomiast nic się nie dzieje, najbardziej lubie fakty, jakoś tak przejżyście pokazane są te wiadomości, lekko i przyjemnie, część ludzi wiem, że zarzuca im stronniczość, ale zadajmy sobie pytanie czy istnieją nie stronnicze media?
Wszystkie te stacje to jeden wielki kicz gdzie sępy żerują na biednych ludziach i skandalach politycznych. Jedyne Informacje ze świata jakie toleruję to MAX TV prowadzone przez Pana Max Kolonko
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
pipi86 Blogger.Klub
Ja oglądam głownie TVN Fakty, jak dla mnie najlepszy program informacyjny ze wszystkich. Wiadomości Polsatu także oglądam rzadko ale oglądam, strasznie obniżyli loty, nie potrafią zainteresować widza.
Oglądając serwisy informacyjne dostawałem przysłowiowej kurwicy, więc już nie oglądam. Zamiast informacji ze świata wiadomość o małym Jasiu co m zła mamę albo chorej Zuzi. Na pierwszych miejscach informacje typu Pan polityk nr 1 pierdnął i co na to polityk nr 2. Człowiek czeka aż zacznie się serwis a tu dalej sprawa dla reportera i gazeta Fakt w jednym. Ufff
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).