Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
no tak ale tvn24 to taki całodniowy program z wiadomościami sam go kiedyś oglądałem, to z niego dowiedziałem się o WTC i widziałem na zywo jak drugi samolot uderzył w budynek.
w tej chwili nie mam tvn, więc faktów nie oglądam. a zwykle trafiam na wydarzenia polsatu lub fakty w regionalnej trójce (o Dolnym Śląsku i Wrocławiu), lubie także serwis informacyjny w tede (tv4) bo mówią głownie o Wrocławiu, a to mnie interesuje
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Pomogła: 1 raz Wiek: 31 Dołączyła: 31 Maj 2008 Posty: 156 Miasto: Zamość
Wysłany:
2009-06-09, 18:50
ogólnie to polsat, bo jest zaraz po moich serialach i to już tak z przyzwyczajenia oglądam ;D
ale o sporcie zdecydowanie więcej można dowiedzieć się z tvp
tvn'u nie oglądam, mam już tak od dziecka, nie wiem, zawsze uważałam, że to zadufana w sobie stacja z kiepskimi prezenterami xd
Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 08 Maj 2009 Posty: 245
Wysłany:
2009-06-09, 18:57
Fakty, a rodzice oglądają zawsze wiadomości na TVP1 : )
______________________________________________________ Ale on zmartwychwstał i wiedział o tym, czuł to całym swym odnowionym jestestwem,
a ona – ona żyła przecież tylko jego życiem.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).