ja osobiście nie potrafię przeboleć tego serialu i go po prostu nienawidzę hehe
wilczi91 Blogger.Klub
Wysłany:
2013-08-28, 12:04
Wciągał przez pierwsze sezony potem było tylko gorzej. Gdyby skończyli na tych paru pierwszych sezonach nie byłoby takie niesmaku jaki teraz jest, ciągną na siłę.
nieznajoma [Usunięty]
Wysłany:
2013-09-04, 18:16
jest w tym coś, trzeba umiec skonczyc serial z klasa, dlatego dobrze ze juz ostatni sezon - ale nie przecze, lubię ich
Obejrzałam dzisiaj najnowszy odcinek (09x11) i według mnie był zaskakująco nudny. 9 sezon jest bardzo ciekawy, ale niestety ten odcinek jest jak do tej pory zdecydowanie najgorszy.
Sam serial jest jednak świetny, zdecydowanie umila czas i poprawia humor.
Oj tak, jest to zdecydowanie jeden z lepszych seriali! Rzadko kiedy tyle się śmieję co oglądając "Jak poznałem waszą matkę" W dwa miesiące obejrzałam wszystkie sezony (wiem, uzależnienie :p ), teraz zostało mi do nadgonienia kilka ostatnich odcinków 9 sezonu
Dobry serial, ale gdzieś po 5 sezonie przestał bawić. Jak dla mnie robiony już na siłę, ostatniego sezonu obejrzałem z 3 odcinki. Kiedyś może chętnie wrócę do niego
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).