Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
A mi się Shrek trzeci podobał, no nie tak jak poprzednie części..., ale i takl spora dawka Humoru A co sądzicie o Pada Shrek... ? To już chyba tylko bajeczka dla dzieci
______________________________________________________ SlIpKnOt FaN
Trzeciego niestety nie widziałam, chociaż mój chłopak oglądał i mówił, że słabsze niż poprzednie, ale też fajnie sie oglądało i był jeden czy dwa odkrywcze pomysły.
Reksio jako bajka dla współczesnych dzieci?
a to dobre! dla normalnych ludzi z nie-ogrami... to jak?
"Sindbad i legenda siedmiu mórz" też nie jest dla normalnych ludzi, bo występują tam wodne potwory?
to co dla normalnych ludzi musi być zacofane, ze słabą techniką animacji sprzed kilkudziesięciu lat - a technika nowoczesna komputerowa jest słaba? Kiczowata? Cichy Bob, powiedz mi dlaczego nowoczesna animacja jest zła i co w niej złego jest.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).