od niedawna w naszych kinach można oglądać polską wersję Shreka Trzeciego.
Ciekawią mnie wasze opinie na temat filmu samego w sobie oraz na tle poprzednich wersji może ktoś oglądał wersję angielską ? jak nasza wypada w konkurach ? znowu lepsza tak jak w przypadku pierwszej części ??
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Ja oglądałam Shreka Trzeciego, niestety tylko z polskim dubbingiem. Film bardzo mi się podobał, szczególnie to zróżnicowanie akcji, kilka wątków, a nie tak jak w poprzednich wersjach- jeden główny. Uśmiałam się do łez, szczególnie sympatię wzbudzały we mnie nowe postaci: czarodziej Merlin, frajerowaty Artur, Śnieżka, Kopciuszek i Śpiąca Królewna ^^
Ogółem polecam, ja się nie zawiodłam ^^
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2007-07-10, 11:43
Ja oglądałam tylko wersję angielską, bo polskiej nie mogłam znaleźć na necie A do kina nie chce mi się póki co iść. Film nawet fajny, ale wiadomo, że nic nie pobije pierwszej części, choć przyznam, że chyba lepsze to było od drugiej.
no skoro tak to Zzielona na pewno nie zauważy, co? :>
Cichy Bob [Usunięty]
Wysłany:
2007-08-04, 22:01
IMHO shrek trzeci jak i poprzednie części to kompletne kaszany. animacje zrobione na "odwal się", teksty może i śmieszne, lecz tylko za pierwszym razem (zazwyczaj ich pierwsze razy były dawno przed shrekiem). dla dzieciaków lepsze są bajki typu reksio, dla normalnych ludzi, komedie z nie-ogrami.
ile jeszzcze razy będziecie się śmiać ze zlepka pikseli pierdzącego, żygającego na inne piksele, nie wiem, mówiącego odgrzewane dowcipy...
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2007-08-04, 22:03
Cichy Bob, dla odmiany możemy się z ciebie pośmiać.
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).