ryba1989 Blogger.Klub
Dołączył/a: 29 Sie 2012 Posty: 6
Wysłany:
2013-08-02, 16:18
Według mnie ciekawy pomysł mieli twórcy, gdyż serial jest specyficzny. Seks, morderstwa, różnorodność nadnaturalnych istot ciekawi, a teraz jeszcze wampiro-wróżki i lilith - może być ciekawie
Oglądałam ten serial. Pierwszy sezon był bardzo fajny a potem zaczęło się robić coraz gorzej i przestałam oglądać. Ostatnio oglądałam też inny serial o wampirach "The Strain", na początku jest fajne, ale potem znowu robi się nudno.
TourAndClimb WordPress.Klub
Imię: Aga i Tomek
Dołączył/a: 09 Maj 2015 Posty: 71 Miasto: Gdańsk
Wysłany:
2015-05-09, 20:51
Przebrnąłem przez wszystkie sezony i podzielam zdanie kilku userów że tak naprawdę pierwszy sezon i max drugi były super ciekawe reszta już naciągana ale trochę zimowych wieczorów serialik pomógł przetrwać i generalnie godny polecenia
Przebrnąłem przez wszystkie sezony i podzielam zdanie kilku userów że tak naprawdę pierwszy sezon i max drugi były super ciekawe reszta już naciągana ale trochę zimowych wieczorów serialik pomógł przetrwać i generalnie godny polecenia
Ja po (chyba) 2 sezonach porzuciłam, nawet nie dobrnęłam do końca.
TourAndClimb WordPress.Klub
Imię: Aga i Tomek
Dołączył/a: 09 Maj 2015 Posty: 71 Miasto: Gdańsk
Wysłany:
2015-05-10, 08:07
InesInes napisał/a:
TourAndClimb napisał/a:
Ja po (chyba) 2 sezonach porzuciłam, nawet nie dobrnęłam do końca.
Generalnie ostatni sezon jeszcze jako dopełnienie jest ciekawy
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).