Też uważam że Watch Dogs będzie hitem. Jak zobaczyłem ten filmik promujący to aż ciary przeszły
Ja czekam na Torchlight II, to mam nadzieję że to będzie hit
No Torchlight II teź jest na mojej liście, na pewno zapowiada się lepiej niż Diablo III.
______________________________________________________ I'm dancing with myself
A ja czekam na nowe SimCity Jako dzieciak zagrywałem się w czwórkę, niestety zawsze moje miasto było zadłużone. Nowe SimCity, oprócz tego, że ma być śliczne, przekonuje mnie mnogiścią możliwości rozwoju miasta i silnym naciskiem na społecznościowość. Podobno będzie można współpracować z dowolnymi graczami na świecie, do może zaowocować gęstą siecią traktów handlowych, sprzedaż gazu, nawet jakieś afery międzynarodowe Wyobraźcie sobie możliwości, jakie daje ogólnoświatowy multiplayer.
Watch Dogs też mnie urzekło. Samo hasło gry, "Everything is connected. Connection is power.", przyprawia mnie o przyjemny dreszczyk. No i wizja możliwości zhakowania dowolnego urządzenia w mieście wygląda niezwykle interesująco.
Jeszcze chciałbym chociaż usłyszeć o produkcji czwartej części Saint's Row. W trójkę nie grałem, więc nie wiem, czy przypadkiem historia została definitywnie zakończona, ale wyobraźcie sobie to tylko. Skoro w trójce możliwe było posiadanie armii zombie, biegało się po mieście z metrowym dildosem, trwa konflikt głównego bohatera z organizacją, która technologicznie przewyższa chyba nawet Marsjan, a multum opcji customizacji gangu sprawia, że nie ma dwóch takich samych outfitów na świecie to chciałbym zobaczyć, co THQ dałoby do czwartej części. Jeżeli po bankructwie nie sprzedadzą praw do marki komuś, kto te serię zepsuje.
Ja z niecierpliwością oczekuję na GTA V. Każda z poprzednich części jest grą według mnie idealną. Samochody, bronie, ubrania, swoboda poruszania, działania i przede wszystkim świetne fabuły dające możliwość gry na wiele godzin.
Wiek: 33 Dołączył/a: 03 Sie 2013 Posty: 91 Miasto: Szczecin
Wysłany:
2013-08-03, 07:27
Wybaczcie, nowy król przybył: Everquest Next. Pal licho, że to MMO, zapowiada się genialnie, ciekawie a przede wszystkim (co jest rzadkością w grach tego typu) DYNAMICZNIE.
Ja się powtórzę, ale nadal czekam na Watch Dogs i jeśli nie zrobię preordera, tk pewnie kupię niedługo po premierze na PC. GTA 5 na PC nadal ni widu ni słychu.
A ja od kiedy pod koniec lutego usłyszałem o nowym Risenie " Titan Lords", to cały czas odświeżam profil facebookowy Pirahny Bites żądając więcej informacji. Nie ma w tym pewnie nic dziwnego - w Polsce wszyscy kochają serię Gothic, a Risen jest do niego strasznie podobny.
Szczerze mówiąc czuję tez, że będą chcieli połączyć uniwersa Gothica i Risena - wcześniej w grze mówiono o tym między wierszami, ale jako, że prawa do serii wróciły do Pirahni, to mogą zrobić to otwarcie. Gdyby tak było, to świat fanowski by zwariował ( ze mną na czele)
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).