miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2009-08-28, 19:29
Htsz napisał/a:
halo ;> coś działamy, czy znowu echo ?
Ale to my mamy tutaj pisać, że coś robimy, czy co?
W ciągu ostatnich 41 dni rozpocząłem 5 tematów w dziale internet.
lapavlo [Usunięty]
Wysłany:
2009-08-28, 20:12
Cytat
W ciągu ostatnich 41 dni rozpocząłem 5 tematów w dziale internet.
powodem do dumy to to nie jest
miglu149 mm1
Wysłany:
2009-08-28, 20:30
lapavlo napisał/a:
powodem do dumy to to nie jest
Uważasz, że 5 w jednym dziale to mało? Zgłosiłem się do internetu, to rozpocząłem parę tematów. Ja nie jestem adminem, że mam codziennie nowy temat rozpoczynać.
to nie jest moja prywatna strona internetowa, gdzie sam powinienem dbać o nowości na niej, tylko forum dyskusyjne otwarte na nowych uzytkowników, równie dobrze mogę napisać, ze idziecie na łatwiznę oczekując, ze dodam nowe tematy za was a wy sobie tylko w nich coś napiszecie lub nie
5 tematów przez 41 dni to bardzo mało, wyobraź sobie jakbyś na wortalach internetowych dostawał takie dawki informacji na temat tego co się dzieje w sieci na pewno byłbyś "bardzo poinformowany"
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
miglu149 mm1
Wysłany:
2009-08-29, 09:25
Htsz napisał/a:
5 tematów przez 41 dni
W jednym dziale.
Htsz napisał/a:
równie dobrze mogę napisać, ze idziecie na łatwiznę oczekując, ze dodam nowe tematy za was a wy sobie tylko w nich coś napiszecie lub nie
To Ty stworzyłeś te forum, więc nie oczekuj od użytkowników, że będą sami dbać o to, żeby nie upadło. Musisz starać się, żeby i oni nie odeszli. (Ty chyba trochę zarabiasz na tym?)
Kiedy użytkowników będzie więcej Ty będziesz miał mniej roboty z pisaniem.
Możemy zrobić eksperyment. Założymy forum, a kiedy będzie 5 użytkowników, będziemy mieć do nich pretensję (oczywiście nie szczere), że nie piszą 20 postów dziennie.
lapavlo [Usunięty]
Wysłany:
2009-08-29, 12:57
Htsz dziel się zyskami teraz..
napisałem ponad 200 postów licząc że za każdego dostane złotówkę
oczekuje od ciebie 206zł. + odsetki naliczane codziennie równiez po zlotówce.
Pieniążki prosze przelać na konto 33 3415 4351 5881 5135 3155 355 3515
To Ty stworzyłeś te forum, więc nie oczekuj od użytkowników, że będą sami dbać o to, żeby nie upadło.
jak to sami? 13% wszystkich postów i 17% tematów na forum należy do mnie, więc nie cwaniakuj, dbam o to jak mogę i w tym temacie szukam chętnych do pomocy w rozwoju forum, ciągle staram się aby zachęcić więcej aktywnych osób do pisania, bo jak na razie wiekszośc tylko przegląda forum i zamyka stronę. Jak ci na tym nie zależy to po co tu przychodzisz ?
lapavlo napisał/a:
Htsz dziel się zyskami teraz..
jakimi zyskami ? gdyby tu jakieś zyski były to bym się z tego cieszył, jak na razie dzięki pewnej osobie nie muszę do tego nic dokładać, bo wtedy pewnie już dawno forum zostałoby zamknięte. Poza tym w umowie, którą akceptowałeś przy rejestracji nie ma nic o opłatach za posty, robisz to dobrowolnie i nieodpłatnie. Zapytaj się Inez czy z tej wieloletniej współpracy ze mną nic nie ma ? ale ona nie wyciągnęła ręki najpierw po pieniądze tylko oboje trochę na to pracowaliśmy.
jeżeli tak ma wyglądać wasza odpowiedź na moją chęć współpracy w rozwoju forum to ja serdecznie dziękuję i nie zapraszam więcej
nadal szukam chętnych do współpracy do zrobienia na forum jest dość sporo, nie tylko opieka nad jakimś działem
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
lapavlo [Usunięty]
Wysłany:
2009-08-29, 13:25
Przecież żartuje
Nie kłóćmy się. Bo z tym daleko nie zajedziemy.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).