Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Pan Sleszyński
fajnie, ten dział powstał po sugestii jednej pani, ale coś się już nie pojawia, potem druga trochę w nim popisała, zafascynowana Ufo i tez zniknęła - pewnie ją porwało
jednym z łatwiejszych działów do opieki jest właśnie internet. Kwestia przeglądnięcia paru stron ewentualnie dodania ciekawszych podczas przeglądania codziennego i zrobienie z tego artykułu na forum
dodałem np. kiedyś temat o abonamencie na nk i teraz ma ponad 63tyś wyświetleń kwestia tylko napisania czegoś od siebie, aby rozpocząć rozmowę a nie zalinkowania i przekopiowania suchych tekstów z sieci
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Pan Sleszyński
Wysłany:
2009-08-30, 19:56
Htsz napisał/a:
fajnie, ten dział powstał po sugestii jednej pani, ale coś się już nie pojawia, potem druga trochę w nim popisała, zafascynowana Ufo i tez zniknęła - pewnie ją porwało
Generalnie to ja lubię takie tematy, magia i te sprawy . Czas pokaże jak mi wyjdzie z tym działem ;P.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).