zaproponowano inny sewis, nie podobalo mi sie to bo zamiast zbadac sprawe pisali o czyms innym, ale nie widze w tym dyskryminacji, trafilo poprostu, że userów spoza mylog jest jak narazie więcej, ale myśle, ze to się zmieni
ja nie mam zamiaru nikogo (jezeli trzyma sie regulaminu, kultury i netykiety) dyskryminować tylko dlatego, ze ma mayloga
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Bartek WordPress.Klub Powrotny
Zaproszone osoby: 15
Imię: Bartek Pomógł: 3 razy Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
Wysłany:
2006-04-04, 20:48Karol Ma Racje
Prosze Administratora o usunięcie tego !
Ostatnio zmieniony przez Bartek 2006-11-01, 21:26, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 1 raz Wiek: 32 Dołączył/a: 15 Mar 2006 Posty: 269 Miasto: Sosnowiec
Wysłany:
2006-04-05, 11:36
JEPG napisał/a:
chciałem na Blog.pl ...
Ale niechce kasy stracić .. bo niewiem ile to kosztuje
Kosztuje coś koło 10 zł, ale naprawde warto .
Monstrual [Usunięty]
Wysłany:
2006-04-05, 12:27
zawsze będzie dyskryminacja, jak sa grupy - to jest mniejszość i większość. Taka już ludzka psychika. hm, temat o złych stronach forum - za dużo posów, offtopu itp, za mało userów.
Co do blog.pl, ja nie musiałem nic płacić, założyłem go w czasach, kiedy było to jeszcze całkiem darmowe :}. Koszt aktualny to dokładnie 10.98 zł z vat - czyli za smsa na nr 79**.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2006-04-05, 18:55
Szczerze mowiac mnie wkurzaja ci mylogowicze, ktorzy przychdza na forum ebloga by wszczynac jakies awantury. Mielismy do czynienia juz z: Niepiekna, Atze, jakas Kaczucha i Truskawa (te to mialy nawet jakies pseudonimy dzieki ktorym udawaly totalne kretynki, ale i tak doszlysmy do ich tozsamosci) oraz Michalem.
Mam wiec pewne uprzedzenia do ludzi z myloga (a wlasciwie jego szacownych forumowiczow) i byc moze moga sie one tutaj objawic, ale glownie w temacie o calowaniu w dupe Jednakze, zeby mowic o dyskryminacji to trzeba przedstawic jej symptomy.
Nikt przeciez was tutaj nie tepi, w koncu nie wasza wina, ze administracja miala pewne zatargi z Htszem :> Mnie wkurzaja tylko wyzej wymienieni forumowicze, ale tylko wtedy gdy mam z nimi do czynienia. A jak nie - to tak jak zawsze, zwisa mi ich istnienie, dzialania i zycie seksualne
@Htsz// w tym wieku już ci zwisa ? a tak na poważnie to z uwagi na bycie modem powinnaś odrzucić wszelką urazę do myloga we wszystkich działach poza cmokanym
Moder to tez czlowiek. Wkurza mnie takie myslenie, bo czesto nam powtarzaja na zajeciach, ze mamy prawo miec wlasne preferencje i zly nastroj, bo nauczyciel jest rowniez istota ludzka a nie robotem. Wiec skoro tak... Uwazam, ze nauczyciel ma wiekszy wplyw na czlowieka niz moderator jakiegos tam forum, wiec jezeli nikt nam nie rozkazuje oddzielic sie od ludzkich emocji, dlaczego mialabym posluchac twojej sugestii? "Powinnas" dla mnie nie istnieje, jest tylko "powinnam".
@Htsz// rób co chcesz też ci nie moge napisać, zresztą są pewne 'instytucje' gdzie kontakt z klientem wymaga tego aby tych uczuć własnych w danej chwili nie mieć inaczej nic byś tam nie załatwiła nigdy
Dzieki za dobre rady, ale potrafie sie zachowac. A forum, jak mi sie wydaje nie jest taka instytucja, w ktorej trzeba trzymac emocje na wodzy.
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Bartek WordPress.Klub Powrotny
Zaproszone osoby: 15
Imię: Bartek Pomógł: 3 razy Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
przydałoby się jeszcze żeby co niektórzy nie traktowali przybysza szukającego opinii czy porady jako półgłowka, są tacy co to bardzo uwidaczniają budując swoje wypowiedzi jak ktoś tutaj wpadł to znaczy, że chce odpowiedzi na swój problem a nie tego co myślimy o nim
p.s. fachowej porady a nie gołego odnośnika do google.pl
Sylwia [Usunięty]
Wysłany:
2006-05-26, 23:10
fakt , choc jest pewna granica glupoty , ktora jesli ktos przekracza to zaczyna naprawde irytowac i ciezko sie powstrzymać
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).