chodziło mi bardziej o to, ze nie każdy zna sie na wszystkim i sam często potrzebuje pomocy. nawet najprostrze pytanie w naszym mniemaniu może być trudnym orzechem do zgryzienia dla innych
mamy pomagać, po to jest większa część tego forum, nie dla kółka wzajemnej adoracji
takie moje przemyslenia na boku: "ja mu pojade, ale on nie ma mi prawa" ... na necie szaleją bannery typu "chcesz szacunku a sam go nie masz?" można to podpiąć pod: "wymagasz wiedzy a sam jej nie masz ?" ^^
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2006-07-14, 11:26
Cale szczescie.
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Tobiasz [Usunięty]
Wysłany:
2006-07-14, 11:33
Dla mnie to zbędne.
N`talia [Usunięty]
Wysłany:
2006-07-14, 16:27
no tak, bo przeciez nabijać każdy może, do tego nie trzeba specjalnych uprawnień ^_^
Pomogła: 9 razy Wiek: 36 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 599 Miasto: Waldenburg
Wysłany:
2006-07-16, 20:35
Ten temat jest jakimś nieporozumieniem. Moim skromnym zdaniem powstał i rozwija się wyłącznie dlatego, bo czasem zadufanie nie pozwala na przyjęcie cienia krytyki ze strony innych. Jeśli zrobiło się coś złego, a później dostało upomnienie, to należy przyjąć je z pokorą, wyciągnąć z tego wniosek na przyszłość i z powrotem stanąć na nogi.
Jeżeli chodzi o uprzedzenie, to każdy z nas nosi w sobie nie jedną urazę. W moim przypadku, dotyczą konkretnych osób, a nie ogółu. Stereotypy giną i zamiast je podsycać, wbijmy im gwoździe w trumnę. Amen.
______________________________________________________ You'll Never Walk Alone
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).