Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2006-05-21, 12:13
LOL, a wierzysz w garbate aniolki? Jezeli ktos nauczy sie za mnie na sesje i pojdzie wszystko pozdawac i pozaliczac wczesniej, to moze cos dam
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
N`talia [Usunięty]
Wysłany:
2006-05-22, 19:11
leń ja mam próby o 6 rano i po południu. i nie mam czasu żyć. dziś całe 2h w domu byłam- rano. także na mnie nie licz. ja od końcówki czerwca zacznę pracować. najpierw muszę sfinalizować moją wspołpracę (;}) z pewnym fitness clubem, a potem wezmę się za szblony. i moje portfolio, które mam zamiar zrobić w wakacje ;}}
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2006-05-22, 19:26
Na mnie nie licz przed koncem sesji
Obawiam sie, ze czeka mnie kampania wrzesniowa z brytyjskiej
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Pomogła: 9 razy Wiek: 36 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 599 Miasto: Waldenburg
Wysłany:
2006-05-24, 22:36
N`talia, standardowe testy sprawdzajace wiedze z danego zakresu materialu z 5 przedmiotow. Jeden mam juz z glowy - fizyke a ktorej dostalam -4. Zostala biologia jutro, matematyka w pn, georgrafia we wt i polski w sr. Czekam az koszmar sie skonczy, pozniej format kompa i do dziela ekipo
Ps. nie dogryzajcie tak sobie zakladajac ze przetrwamy trzymajac sie razem, wasza rozmowa jest proba samobojcza
ps2. powodzenia wszystim w szkolach, na uczelniach, w pracy, czy gdzies tam jeszcze
______________________________________________________ You'll Never Walk Alone
N`talia [Usunięty]
Wysłany:
2006-05-25, 13:04
bosz ja tak nie mam na szczescie szkołą sie tez juz raczej nie martwie. 5,8 wystarczy w zupelnosci ;] huhu ale paska nie bede miala
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).