tak naprawdę to modlicie się nad tymi szablonami od maja:D tak was dużo i nie możecie się zebrać w sobie. Ja naprzykład ostatnio na mojej stronie z szablonami dodałam z 3 szablony i jestem dumna bo muszę podkreślić że od listopada miałam jakiś zastój
ja zrobiłem dla siebie i nie korzystam, jak komuś się spodoba to już jest jego, a mam w notatniku nawet spozycjonowane div`y, więc jak coś to pisać http://www.soldatmaps.kgb.pl/layout/black.jpg
Pomogła: 9 razy Wiek: 36 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 599 Miasto: Waldenburg
Wysłany:
2006-08-14, 13:43
Archi, spokojnie. Jest goodie, aktualizacja jest ciagle przekladana wiec to dobrze ze sie niepokoja, tylko nie rozumiem dlaczego tak nachalnie wszyscy namo niej przypominaja. My naprawde zdajemy sobie z tego sprawe. I mamy swoje powody zeby zwlekac. To tyle.
______________________________________________________ You'll Never Walk Alone
Pomogła: 9 razy Wiek: 36 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 599 Miasto: Waldenburg
Wysłany:
2006-08-14, 14:59
I wszystko jasne Nie mozna byloby zamknac tego watku do czasu kiedy wejdzie aktualizacja? Wychodze z taka propozycja, bo mysle ze ze bedzie lepiej jesli kolejne pytania "kiedy" i "dlaczego" sie nie pojawia.
//Według życzenia// Dux
______________________________________________________ You'll Never Walk Alone
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Artur Ownlog.Klub
Zaproszone osoby: 15
Dołączył/a: 07 Mar 2006 Posty: 356
Wysłany:
2006-10-27, 20:33
Wiec tak odblokowalem temat, gdyż na szablony.blogowicz.info przybyło dziś nowych szablonów:D wrescie no nie? Co o nich sadzicie?
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2006-10-27, 20:39
Ze są świetne, piękne, zaje***te et cetera cetera
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).