Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2009-09-13, 10:55
Lizzi. napisał/a:
IGoogle
Dobry wybór, IGoogle to fajna sprawa, bardzo upraszcza życie . Wkurza mnie teraz to, co zrobili z e-mailem. Orientuje się ktoś może czy da się zrobić stary widok bez podglądu wiadomości?
Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 08 Maj 2009 Posty: 245
Wysłany:
2010-02-20, 16:25
Firefox mi nawala coraz częściej, więc grzecznie wracam wtedy do opery. A wyszukiwarka? Igoogle, oczywiście.
______________________________________________________ Ale on zmartwychwstał i wiedział o tym, czuł to całym swym odnowionym jestestwem,
a ona – ona żyła przecież tylko jego życiem.
Opera, chociaż dluugo użytkowalam z FF'a
Wyszukiwarka? Google To chyba norma.
Bartek WordPress.Klub Powrotny
Zaproszone osoby: 15
Imię: Bartek Pomógł: 3 razy Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
Wysłany:
2010-07-06, 23:18
Zrezygnowałem z Firefoxa na rzecz Opery
Zrezygnowałem z Opery na rzecz Chroma i tego się trzymam i jestem dumny
Wyszukiwarka: Będe oryginalny Na swoim prywatnym Google, na domowym kompie Ask w niemieckiej wersji
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).