Pomogła: 30 razy Wiek: 41 Dołączyła: 01 Maj 2008 Posty: 875 Miasto: z DNA
Wysłany:
2009-05-14, 09:04
Inez napisał/a:
A co ma przeszkadzać? Jest inaczej i tyle. Działanie i inne sprawy jest takie samo. Nie rozumiem lamentu niektórych apropos Allegro . To zwykłe podmienienie CSSa .
Jeśli przez podmienienie css'a rozumiesz brak wyświetlania przedmiotów w kategoriach jak i przedmiotach użytkownika, to się zgodzę.
U mnie to wygląda tak:
I powiedz mi jak mam teraz używać serwisu?
Wróżka jestem, żebym odgadła kolejne przedmioty?
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2009-05-27, 12:00
Rzeczywiście allegro.pl jest nowe, a allegro.com stare . Chyba będę korzystał ze starego .
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2009-05-27, 13:19
za wielkie to wszystko bardziej podoba mi się stary wygląd.
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).