Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Martyna Pomogła: 1 raz Wiek: 34 Dołączyła: 10 Maj 2009 Posty: 54
Wysłany:
2009-05-12, 21:00
Jest trochę pusto.
Chyba w założeniu miało być schludnie i czytelnie, ale wydaje się, że wygląd jest trochę niedokończony. To niebieskie tło przy przedmiotach razi w oczy.
Bardziej podobała mi się stara wersja. Taka bardziej... hm, ciepła?
Ale może to kwestia przyzwyczajenia .
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2009-05-12, 21:14
Już widziałem wcześniej i myślę, że nie jest dobry ten nowy layout. Mało czytelny jest przez to, że wszystkie okienka są zbyt duże. Nie podoba mi się ogólnie.
Pomogła: 30 razy Wiek: 41 Dołączyła: 01 Maj 2008 Posty: 875 Miasto: z DNA
Wysłany:
2009-05-12, 21:23
ja nie będę oryginalna - NIE dla nowego layoutu.
za duża czcionka, pogrzebowe kolory i do tej pory nie mogę zobaczyć (nie pokazuje mi się!) jakie przedmioty są w kategoriach, skutecznie uniemożliwiając mi poruszanie się po serwisie.
Nie wiem co za grafika zatrudnili, ale dał d**y na całej linii -_-
czcionka to jeszcze małe zło, szczególnie dla powoli wypieranego już standardu 1024x768, zaczynają królować większe rozdzielczości i sądzę, że o nich myślał twórca szablonu. Nowe monitory to już chyba od 1280x1024 się zaczynają
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2009-05-13, 07:05
Czcionka nie szczególnie mi przeszkadza, cały szablon przypomina mi jakiś plastikowy półprodukt. Nie ma w nim życia, po prostu jest. Widzę, że logo nieco zostało zmienione. Dalej za chiny ludowe nie umiem z wyszukiwarki wybrać odpowiedniej propozycji >.<
Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 08 Maj 2009 Posty: 245
Wysłany:
2009-05-13, 16:22
Przytłacza mnie to, co zastałam na allegro. Wszystkie jest wielkie, ogromne, jakbyśmy wszyscy mieli wadę wzroku i trzeba było nam x100 powiększać. Wcześniej wszystko od razu widziałam, a teraz przesuwać muszę, Bóg jeden wie gdzie, aby zobaczyć resztę strony. Nie podoba mi się też podświetlenie przedmiotów, ten niebieski jest drażniący. ;<<
______________________________________________________ Ale on zmartwychwstał i wiedział o tym, czuł to całym swym odnowionym jestestwem,
a ona – ona żyła przecież tylko jego życiem.
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2009-05-14, 08:28
AnulkaNW napisał/a:
jakoś nic mi nie przeszkadza
A co ma przeszkadzać? Jest inaczej i tyle. Działanie i inne sprawy jest takie samo. Nie rozumiem lamentu niektórych apropos Allegro . To zwykłe podmienienie CSSa .
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).