Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
aż normalnie powinienem się pacnąć młotkiem bo zapomniałem o wydaniu przez mój boski głosik płyty... Przesłuchałem dzisiaj większość kawałków i muszę przyznać, że jestem zadowolony z jej pracy i czekam na przypływ gotówki by zakupić jej krążek
oficjalna strona Lulu wraz z tracklista nowej płyty "LA" znajduje się tu:
"I wszystko miało się udać
I być tak wspaniale
A siedzę na brzegu świata
I nie wiem co dalej"
Lilu- Jeansy
"Pewnie musiałaś je zapinać na leżąco
pewnie musiałaś podskakiwać żeby wciągnąć
Uważasz, że wyglądasz spox i pokażesz komuś
Zmartwię cię, lepiej nie wyglądaj z domu"
Lilu feat. Reno - Kobiety
"kobiety, dobrze to wiesz
każda z nas ma w sobie trochę szaleństwa
kobiety, chcecie nas mieć
ale nie trzeba nam facetów do szczęścia"
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).